Anıl_Yılmaz
Hectopat
Daha fazla
Hepimiz biliyoruz ki bazı zor şeyleri basit kelime oyunlarıyla yaptırabiliyoruz. iPhone 5s kullanıcısıyım. Telefon ikinci yılını dolduracak 1 ay sonra falan ve bataryanın şarj tutma kapasitesi epey azaldı. Ben de garantisi bitmeden batarya değişimi yaptırmak istiyorum ücretsiz. Servisi aradım ve kargoya sorunun yazılı olduğu bir not ile cihazı göndermemi istediler. Şimdi arkadaşlar ben o kağıda nasıl bir şey yazmalıyım ki kullanıcı hatası ya da normal bir durum gibi bahaneler üretmeden telefonun bataryasını değiştirsinler?
Ben kendi kafamdan şöyle bir şey yazdım. "Telefonun bataryası yeteri kadar şarj tutamıyor ve pil basit kullanımlarda bile yetersiz kalıyor, kısa sürede bitiyor. Bu sorunlardan ötürü telefonumun bataryasının garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca telefon bana gönderilmeden önce son durumuyla ilgili bilgi almak istiyorum."
Nasıl olmuş arkadaşlar değiştirirler mi bataryayı?
Ben kendi kafamdan şöyle bir şey yazdım. "Telefonun bataryası yeteri kadar şarj tutamıyor ve pil basit kullanımlarda bile yetersiz kalıyor, kısa sürede bitiyor. Bu sorunlardan ötürü telefonumun bataryasının garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca telefon bana gönderilmeden önce son durumuyla ilgili bilgi almak istiyorum."
Nasıl olmuş arkadaşlar değiştirirler mi bataryayı?
Son düzenleyen: Moderatör: