iPhone 5S dokunmatik bazen çalışmıyor

lwitchy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel I5-4210U GT820M 8GB Ram
İlk olarak herkese merhaba daha geçenlerde 2 el iPhone 5S aldım. Telefonun dokunmatiği normal çalışırken bazen çalışmıyor yanlış yerlere basıyor aşağıya yapıyorum yukarı yapıyor bu olduğu zaman telefonu kilitleyip yeniden açıyorum ve düzeliyor. Özellikle elim terli falan olduğunda dokunmatik kafayı yiyor. Telefonun içini açtım koruyucu plakalar yoktu içinde + olarak ekranın üst kısmında ufak bir çatlak var aklımda bir iki şey takılı kaldı ekranı değişirsem düzelmez ise yani anakart veya CPU hatası ola bileceğinden korkuyorum sizlerden de başına gelen varsa veya biliyorsa bana yardımcı olmasını isterim.

İlk olarak herkese merhaba daha geçenlerde 2 el iPhone 5S aldım. Telefonun dokunmatiği normal çalışırken bazen çalışmıyor yanlış yerlere basıyor aşağıya yapıyorum yukarı yapıyor bu olduğu zaman telefonu kilitleyip yeniden açıyorum ve düzeliyor. Özellikle elim terli falan olduğunda dokunmatik kafayı yiyor. Telefonun içini açtım koruyucu plakalar yoktu içinde + olarak ekranın üst kısmında ufak bir çatlak var aklımda bir iki şey takılı kaldı ekranı değişirsem düzelmez ise yani anakart veya CPU hatası ola bileceğinden korkuyorum sizlerden de başına gelen varsa veya biliyorsa bana yardımcı olmasını isterim.

Ekran yüksek ihtimal orijinal değil.

Ekran yüksek ihtimal orijinal değil.

Ekranın orijinal olmamasından bende şüpheleniyorum fakat internetde biraz araştırma yapınca anakarttan veya CPU hatasından ola bileceği söylenildi hem de kilitleyip açınca düzelmesi biraz garip.

Yazılımsal bir sorun da olabilir. iTunes ile yazılım'ı yeniden yükleyin.

iTunes ile geri yükleme yaptım 2 kez. Bir de ek olarak telefonumun ekranında böyle beyaz lekeler var o zaman ekrandan kaynaklanıyor değil mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Gözüküyor mu bilmiyorum fotoğrafı internetten aldım. Benim telefonda da böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı