iPhone 5S güncellenmeli mi?

muslumertaslan

Kilopat
Daha fazla  
iPhone 5S aldım geçen hafta. ( Bütçem düşük olduğu için en mantıklı bu gözüktü gözüme ve sadece sosyal medya için kullanıyorum. )
Telefonu aldığımda IOS 11.4.1 sürümü yüklüydü. Daha önce sahibi burada güncellemeyi bırakmış.
Yakınımda son sürüm IOS kullanan iPhone 5S'de herhangi sorunu yok.
Şu an IOS 12.5.1 güncellemesi var. Sizce güncellesem bana herhangi artısı-eksisi neler olur?
Letgo'da güncellemeden dolayı TouchID bozuldu diye çok ilan var böyle bir şey mümkün mu başıma gelebilir mi?
Batarya performansı değişir mi?
Uygulamalara giriş hızı değişir mi?

Sakın indirmiyorsun arkadaşım, başın yanar net söylüyorum, Iphone 5S'im var, güncellemeden sonra whatsapp 15 sn'de açılmaya başladı, sakın güncellemeleri alma onlar Iphone 8-10 için falan bence :D batarya performansı dersen, benim bataryam şuan %100'deyken kendi kendine 1.5 saatte %0 yapıp kapatıyor kendini, fazla kullanmıyorum genelde pcdeyim, 3 gün şarj etmediğim günler oldu ondan mı oldu bilmiyorum, bataryasını değiştireceğim.

(Yakınında bir sorun olmamış 0 almışsın sanırsam, ama eski sürümde olabildiğince tutmaya çalış performansı iyi kalsın.)

Edit: Kendi sürümüm 12.4.8

İOS 11 rezalet bir sürüm. Kalmanızı önermiyorum. DFU ile temiz kurulum yaparsanız 12.5.1'e hiçbir sorun olmaz. İPhone 5S kullanıyordum Ekim ayına kadar. Geçen 12.5.1 kurdum DFU ile tertemiz oldu cihaz. Gayette seri yaşına göre. Yukarıdakiler (@Samotne Ciasteczka hariç) İOS 11'in rezalet bir sürüm olduğunu bilmiyor sanırım. İOS 11 yüzünden 5S'ler kullanılamaz hale gelmişti. Bu yüzden İOS 12 ile performansını artırdılar 5S'lerin.

İOS 11 rezalet bir sürüm. Kalmanızı önermiyorum. DFU ile temiz kurulum yaparsanız 12.5.1'e hiçbir sorun olmaz. İPhone 5S kullanıyordum Ekim ayına kadar. Geçen 12.5.1 kurdum DFU ile tertemiz oldu cihaz. Gayette seri yaşına göre. Yukarıdakiler (@Samotne Ciasteczka hariç) İOS 11'in rezalet bir sürüm olduğunu bilmiyor sanırım. İOS 11 yüzünden 5S'ler kullanılamaz hale gelmişti. Bu yüzden İOS 12 ile performansını artırdılar 5S'lerin.
Valla hocam çok arada kaldım kimse aman sakin diyor kimi performans artar diyor. Hafızanı boş yere kaplama diyen var.

Vallahi hocam çok arada kaldım kimse aman sakın diyor kimi performans artar diyor. Hafızanı boş yere kaplama diyen var.
O diyenlere aldanmayın İOS 12'ye geçme diye. İOS 11'in rezalet bir sürüm olduğunu bilmeyen İPhone 5S kullanıcısı yok. Hafıza falan kapladığı da yok. İOS 12 daha az alan kaplıyor İOS 11'e nazaran. DFU ile temiz kurulum yaparsanız hiçbir sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı