iPhone 5S Hala Alınır mı ?

Bence ıos tarzı işletim sistemi kullanma! Çünkü diğer telefonlarla bluetooth ve internet paylaşımı yapılmıyor.Ama illaki 5S alıcam diyorsan telefon hala alınabilecek durumda.
 
Öncelikle 5S kullanıcısıyım ve çok memnunum. Burada ios'i savunma yazısı yazmak istemem ama internet paylaşımı elbette var ve bluetooth ile paylaşım artık mazide kaldı desem pek yanlış olmaz sanırım. Sorunun cevabı ise tabii ki alınır ama alacağın fiyat ile yeni modellerin (6 ve 6+) arasında çok fark yoksa (ki büyük ihtimal olacaktır) yeni cihazları seçmeni öneririm. Birde artı olarak; çok müzik dinleyen ve uygulama indirmeyi seven biriysen kesinlikle 32 GB al derim, ben 16 ile biraz zorlanıyorum. :)
 
Artık alınmayacağını düşünüyorum çünkü Apple uygulamalarında 64bit kullanmayan başladı ve 5S de bunu desteklemiyor.
 
Peki iPhone 5S 2016 ' nın sonuna kadar çıkacak üst seviye grafiklere sahip oyunlari rahatlıkla çalıştırabilir mi ? Telefonda oyun oynamayı sevdiğim icin soruyorum yardımcı olursanız sevinirim. ( Modern Combat 6-7 , Dead Trigger 3 vb...)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı