iPhone 5S için batarya önerisi

Enesuyan42

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 5S telefon kullanıyorum şarkım çok hızlı bitiyor pil sağlığımıda göremiyorum kaliteli pil sağlığını görebileceğim bir batarya istiyorum orijinal a kalite fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 5S telefon kullanıyorum şarkım çok hızlı bitiyor pil sağlığımıda göremiyorum kaliteli pil sağlığını görebileceğim bir batarya istiyorum orijinal a kalite fark etmez.

Her zaman orijinalini alın derim.

Webtekno geçenlerde bir video yapmıştı YouTube'dan bak istersen orijinal bataryadan daha yüksek mAh veren bir batarya firması var araştır derim.

Deji'den kast ediyorsunuz galiba.
Deji'yi LG G5 cihazımda kullandım orijinaline nazaran daha hızlı bitti bende bilmiyorum soketi tam uymadı ama IPhone'de kullanan memnun.

Deji'den kast ediyorsunuz galiba.
Deji'yi LG G5 cihazımda kullandım orijinaline nazaran daha hızlı bitti bende bilmiyorum soketi tam uymadı ama IPhone'de kullanan memnun.

Tam hatırlayamadım markasını YouTube'da görmüştüm arkadaşın işine yarar diye yazdım araştırsın bakalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı