6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #1 Öncelikle merhaba, telefonumun iOS sürümü 12.3. Sürüm yükseldikçe telefonumun performansı düştüğü için Jailbreak yapıp 11, 10 gibi sürümlere dönmek istiyorum bu mümkün mü, mümkünse nasıl yapacağım ? Not: Bilgisayarım Hackintosh.
Öncelikle merhaba, telefonumun iOS sürümü 12.3. Sürüm yükseldikçe telefonumun performansı düştüğü için Jailbreak yapıp 11, 10 gibi sürümlere dönmek istiyorum bu mümkün mü, mümkünse nasıl yapacağım ? Not: Bilgisayarım Hackintosh.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 9 Şubat 2020 #2 Bu videoyu kendi iPad Air cihazımda deneyecektim ama ana ekran butonu çalışmadığından DFU moduna giremedim, sizde deneyin çalışacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu kendi iPad Air cihazımda deneyecektim ama ana ekran butonu çalışmadığından DFU moduna giremedim, sizde deneyin çalışacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2020 #3 64502 dedi: Öncelikle merhaba, telefonumun iOS sürümü 12.3. Sürüm yükseldikçe telefonumun performansı düştüğü için Jailbreak yapıp 11, 10 gibi sürümlere dönmek istiyorum bu mümkün mü, mümkünse nasıl yapacağım ? Not: Bilgisayarım Hackintosh. Genişletmek için tıkla... checkra1n aracı ile Jailbreak yapabilirsiniz fakat downgrade ile ilgili bir fikrim yok.
64502 dedi: Öncelikle merhaba, telefonumun iOS sürümü 12.3. Sürüm yükseldikçe telefonumun performansı düştüğü için Jailbreak yapıp 11, 10 gibi sürümlere dönmek istiyorum bu mümkün mü, mümkünse nasıl yapacağım ? Not: Bilgisayarım Hackintosh. Genişletmek için tıkla... checkra1n aracı ile Jailbreak yapabilirsiniz fakat downgrade ile ilgili bir fikrim yok.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #4 Exinie dedi: Bu videoyu kendi iPad Air cihazımda deneyecektim ama ana ekran butonu çalışmadığından DFU moduna giremedim, sizde deneyin çalışacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
Exinie dedi: Bu videoyu kendi iPad Air cihazımda deneyecektim ama ana ekran butonu çalışmadığından DFU moduna giremedim, sizde deneyin çalışacağını düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 9 Şubat 2020 #5 Jailbreak yapmadan da 10.3.3e dönebilirsiniz.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #6 ornitorenx dedi: Jailbreak yapmadan da 10.3.3e dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Saatlerdir adamın dediklerini yapmayı deniyorum ama DFU moddan atıp duruyor cihazı.
ornitorenx dedi: Jailbreak yapmadan da 10.3.3e dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Saatlerdir adamın dediklerini yapmayı deniyorum ama DFU moddan atıp duruyor cihazı.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 9 Şubat 2020 #7 64502 dedi: Saatlerdir adamın dediklerini yapmayı deniyorum ama DFU moddan atıp duruyor cihazı. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Geliştirici Mojave ve altı çalışmayabilir yazmış.
64502 dedi: Saatlerdir adamın dediklerini yapmayı deniyorum ama DFU moddan atıp duruyor cihazı. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Geliştirici Mojave ve altı çalışmayabilir yazmış.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #8 Exinie dedi: Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Geliştirici Mojave ve altı çalışmayabilir yazmış. Genişletmek için tıkla... Geliştirici Mojave kullanıyor gördüğüm kadarıyla, ben de Mojave kullanıyorum.
Exinie dedi: Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Geliştirici Mojave ve altı çalışmayabilir yazmış. Genişletmek için tıkla... Geliştirici Mojave kullanıyor gördüğüm kadarıyla, ben de Mojave kullanıyorum.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 9 Şubat 2020 #9 64502 dedi: Geliştirici Mojave kullanıyor gördüğüm kadarıyla, ben de Mojave kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... HomeBrew yüklediniz mi?
64502 dedi: Geliştirici Mojave kullanıyor gördüğüm kadarıyla, ben de Mojave kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... HomeBrew yüklediniz mi?
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #10 Evet yüklemeden hiç o dediği kısımlara gelinmiyor zaten birkaç kez pyhton durdu hatası aldım acaba onla mı ilgili ?
Evet yüklemeden hiç o dediği kısımlara gelinmiyor zaten birkaç kez pyhton durdu hatası aldım acaba onla mı ilgili ?