Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 9 Şubat 2020 #11 64502 dedi: Evet yüklemeden hiç o dediği kısımlara gelinmiyor zaten birkaç kez pyhton durdu hatası aldım acaba onla mı ilgili ? Genişletmek için tıkla... Geliştirici artık programı geliştirme yapmayacakmış, VIEUX kullanın diyor ama internette VIEUX ile ilgili hiçbir video bulamadım. Github sayfasında nasıl yapıldığı yazıyor. VIEUX linki: MatthewPierson/Vieux
64502 dedi: Evet yüklemeden hiç o dediği kısımlara gelinmiyor zaten birkaç kez pyhton durdu hatası aldım acaba onla mı ilgili ? Genişletmek için tıkla... Geliştirici artık programı geliştirme yapmayacakmış, VIEUX kullanın diyor ama internette VIEUX ile ilgili hiçbir video bulamadım. Github sayfasında nasıl yapıldığı yazıyor. VIEUX linki: MatthewPierson/Vieux
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #12 Onu da denedim ikisinde de bu hatayı verip telefonumu DFU moddan çıkartıyor.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 9 Şubat 2020 #13 64502 dedi: Eki Görüntüle 498903 Onu da denedim ikisinde de bu hatayı verip telefonumu DFU moddan çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Phyton'u silip tekrar yüklemeyi deneyin, veya cihazı başka bir USB portuna bağlamayı deneyin.
64502 dedi: Eki Görüntüle 498903 Onu da denedim ikisinde de bu hatayı verip telefonumu DFU moddan çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Phyton'u silip tekrar yüklemeyi deneyin, veya cihazı başka bir USB portuna bağlamayı deneyin.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 9 Şubat 2020 #14 ERROR: Exploit failed. Device did not enter pwned DFU Mode diyor ve atıyor DFU mod'dan iPhone 5s (lsusb DFU mode) ERROR: Exploit failed. Device did not enter pwned DFU Mode. · Issue #90 · MatthewPierson/Vieux Describe the issue Have a problem with script on iPhone 5s downgrade to 10.3.3 phone is in DFU mode( lsusb says that Apple Device (DFU mode) but in terminal says that ERROR: Exploit failed. Device ... github.com Son düzenleme: 10 Şubat 2020
ERROR: Exploit failed. Device did not enter pwned DFU Mode diyor ve atıyor DFU mod'dan iPhone 5s (lsusb DFU mode) ERROR: Exploit failed. Device did not enter pwned DFU Mode. · Issue #90 · MatthewPierson/Vieux Describe the issue Have a problem with script on iPhone 5s downgrade to 10.3.3 phone is in DFU mode( lsusb says that Apple Device (DFU mode) but in terminal says that ERROR: Exploit failed. Device ... github.com