iPhone 5S mi Xperia Z5 mi?

Buradaki sonuçlara göre Z5 daha iyi ama yerinizde olsam iPhone 5s alırdım çünkü Sony telefon konusunda çöp. Zamanında Xperia M4 Aqua kullandım yazılımı olsun, ekranı olsun tamamen çöptü.

Buradaki sonuçlara göre Z5 daha iyi ama yerinizde olsam iPhone 5s alırdım çünkü Sony telefon konusunda çöp. Zamanında Xperia M4 Aqua kullandım yazılımı olsun, ekranı olsun tamamen çöptü.

Sony'nin amiral gemisi olan Z serisini kullanmadan orta segment M serisi ile koskoca markaya çöp demek çok komik olmuş. Gayet başarılı bir telefon ve seridir.

Ancak Apple ürünlerine parça ve aksesuar bulmak daha kolay olacaktır. Apple tercih etmenizi öneririm.

M4 Aqua kullandım birçok telefon gibi. Tek çekirdekli android ile başladım serüvene. Bence M4 Aqua su geçirmezliği ile önemli. Iyi günlerimiz olduydu. Ama bu devirde alınmaz. O telefon antutu olarak geride. Ama Z5 belli bir değerin üstünde.
Sony uygulamalar ve arayüz olarak hangi telefonunu alırsan al aynı. İster 500Tl ise 3000Tl olsun. Arayüzden yoksun.
Bu devirde 5s alınır mı onu da bilmiyorum. Eskiden hayalimdi. Şimdi ise biraz geride kaldı. Iphone 6 alın ve ya daha iyi bir android telefon alarak en azından 2 yıl rahat geçinin.

Ben telefon almaya çıktım 6 ay once 700 tl bütçem vardı 5s almak için yola koyuldum ama z5 i görünce magazada 5s in bir hiç oldugunu anladm ve 650 t ye z5 aldm gerek pubg olsun gerek sosyal medya olsun taş gibi telefon 5 kere düştü gram çizik oluşmadı telefonda
Buda kısa bir ekran videosu buyur z5 den

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı