Eskitme polititikası beni neden vurmadı peki? 5S'in kastığı tek dönem IOS 9'a ilk geçiş zamanlarıydı sonra birdaha kastığını hatırlamıyorum. App Store'da şu oyunda kasıyor diyebileceğin açmıyor diyebileceğin bir oyun var mı?
En basitinden gugıl amcaya bir "İphone4 İOS7 kasıyor" yazıp hakkında yazılan bin bir türlü şikayeti okuyabilirsin. Ben 5S İOS 10 almayacak demiyorum alacak fakat stabil tavrı kaybolacak. Dediğim gibi bu her zaman böyleydi ve hepte böyle olacak. Apple tek bir ürünle o yıl içerisinde Samsung gibi markaların bin bir türlü telefon modellerini satış olarak solluyor. Politika önemli bu konuda ve bunu çok iyi beceriyor Apple.
Nasıl ki İOS7 ile İphone 4 de problemler yaşanmaya başladı ve 8 ile ömrünü tamamladı. İOS10 ile birlikte de 5S tarih olacak. Apple eskitme politikası diyoruz biz buna. Bunu yapmazlarsa satış rekorları kıramazlar.
Eskitme polititikası beni neden vurmadı peki? 5S'in kastığı tek dönem IOS 9'a ilk geçiş zamanlarıydı sonra birdaha kastığını hatırlamıyorum. App Store'da şu oyunda kasıyor diyebileceğin açmıyor diyebileceğin bir oyun var mı?
Dostlar ben 5S düşmanı değilim. 2 yıl kullandım cihazı ve artık eskidiğini söylüyorum arkadaş alacaksa 400 lira fark ile 6S işlemcisi ve arka kamerasına sahip ayrıca 2GB RAM sunan SE almasını öneriyorum. Aradaki farka değecektir diye düşünüyorum. Ya sizce?
Dostlar ben 5S düşmanı değilim. 2 yıl kullandım cihazı ve artık eskidiğini söylüyorum arkadaş alacaksa 400 lira fark ile 6S işlemcisi ve arka kamerasına sahip ayrıca 2GB RAM sunan SE almasını öneriyorum. Aradaki farka değecektir diye düşünüyorum. Ya sizce?
Sosyal medya ve günlük işler için 5S artık zayıf kalıyor bunu kullanan biri olarak söylüyorum. İphone SE 2GB ram ve A9 işlemcisi ile günlük kullanımda işlerini kolaylaştırıyor ve kararlı bir izlenim veriyor. Aradaki 400TL civarı farka göz yumup şiddetle SE almanı tavsiye ediyorum.