IPhone 5S şarj çabuk bitme sorunu

Yusuf4560

Hectopat
Daha fazla  
image.png

Arkadaslar merhaba Tayland'dan iphone 5s getirttim. Tabi haliyle hemen pasaport kayit yapmak icin 30 dk felan sarjlayip kayit islemlerini
yaptim yani ilk kez sarjda telefon. %40 felan doldu ondan sonra sarjim %100 oldu ve kullanmaya basladim ama sarjim az gitmekte idi normalde internetten okudugum kadarıyla 1.5 gun gidiyormuş ama benim telefon 4 saat felan gidiyor. 3G'yi 30 dk felan kullaniyorum ondan sonra bir tane battery program indirdim burada 1084/1550 mah yaziyor yani 1550 mah'tan 1084 kullaniyor bunun sebebi nedir? Nasil duzeltebelirm internnetten baktim sarji tamamen boşaltıp %100 kadar doldurmak gerekiyormus bu yontem dogru mudur ? Technopat ailesi bu konuda yardim edecegine eminim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjını tam boşalt ve sonuna kadar doldur, ayrıca 3G 30 dakika da kullanım da çok şarj yer bilgin olsun. Evet iPhone'lar da şarjın 3 gün gittiği bile gçrülmüştür ben internet de işim olmadığı müddetçe sadece mesajlaşma ve bir kaç oyun ile az dakika harcayarak şarjımı 2 güne sığdırabiliyorum. Ama 3G ile 20 dakika internet de dolaşsam video falan izlesem emin olun çoğunu hemen bitiriyor :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı