İphone 5s şarj kablosu sorunu

parisapo

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Hırdavat
Arkadaşlar, telefonu alalı 9 ay oldu ve 3 tane şarj kablosu değiştirdim hepsi orjinal ve apple'ın kendi ürünleriydi. En son aldığım kablo bu şekilde koptu. Sahte bir tane aldım çok sağlamdı fakat apple onunla şarj etmeye karşı çıkıyor. Bu ürün sahte olduğundan dolayı şarj edilmiyor diye hata verdi.
Orjinal kablolar 70 lira ve 3 tane değiştirdim 210 liram çöpe gitti. Yok mu bunun çözümü?

NYaLqk.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu kabloyu kullanıyorum ve ayrıca geçmişte 30 pinli dock girişli kabloda kullandım orijinal hepsi spasağlam duruyor bence kullanım şekliniz yanlış olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda bu sorunun ufak bir çözümü bulunmuş gibi.

Ayrıca da bir daha kablo alırken yurtdışı satın alma olanağınız varsa şuna da bir göz atabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (26).png
Açıkçası ben de lightning kablo kullanıyorum. 13 aydır kullanmaktayım ve hala yaldır yaldır kullanıyorum :vıy:
bu arada orjinal apple kablosunun fiyatı 50₺. eğer ki apple store'a götürebilme imkanın varsa bi' götür derim.(y)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı