R Red Devil Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #11 alcasar dedi: 5 ve 5s batarya canavarıdır. Arka planda çalışan çok uygulama olmayacak.Telefonda gereksiz şeyler bulundurmazsan şarjın daha fazla gider. Genişletmek için tıkla... Aynen , 5s kullanan birisi olarak gayet memnunum.
alcasar dedi: 5 ve 5s batarya canavarıdır. Arka planda çalışan çok uygulama olmayacak.Telefonda gereksiz şeyler bulundurmazsan şarjın daha fazla gider. Genişletmek için tıkla... Aynen , 5s kullanan birisi olarak gayet memnunum.
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #12 alcasar dedi: 5 ve 5s batarya canavarıdır. Arka planda çalışan çok uygulama olmayacak.Telefonda gereksiz şeyler bulundurmazsan şarjın daha fazla gider. Genişletmek için tıkla... 16 GB versiyonunu kullanıyorum ve yaklaşık 7 GB civarı boş. Resim ve videolarımı ise düzenli olarak bilgisayarıma atıp telefondan siliyorum.
alcasar dedi: 5 ve 5s batarya canavarıdır. Arka planda çalışan çok uygulama olmayacak.Telefonda gereksiz şeyler bulundurmazsan şarjın daha fazla gider. Genişletmek için tıkla... 16 GB versiyonunu kullanıyorum ve yaklaşık 7 GB civarı boş. Resim ve videolarımı ise düzenli olarak bilgisayarıma atıp telefondan siliyorum.
A alcasar Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 12 21 Kasım 2016 #13 Bu telefonlar özellikle interneti açınca sünger gibi şarj yer. Onu bile arada açıp kapama şeklinde kullanmak gerekiyo. Ekran Işığını azaltabilirsin bide. Ama oyun oynuyorsan yanında sürekli şarj aleti yada powerbank olmalı.
Bu telefonlar özellikle interneti açınca sünger gibi şarj yer. Onu bile arada açıp kapama şeklinde kullanmak gerekiyo. Ekran Işığını azaltabilirsin bide. Ama oyun oynuyorsan yanında sürekli şarj aleti yada powerbank olmalı.