iPhone 5S sistem dosyası çok fazla yer kaplıyor

46635

Kilopat
Merhabalar, yıllardır iPhone 5S kullanıyorum ama bu son sene içerisinde saklama alanını yönetebilmek benim için imkansız bir hale gelmeye başladı. Telefonum 16 GB'lık bir alana sahip ve sistem bölümü 13 GB'lık yer kaplıyor şu an. Bu bölümün bu kadar büyük olmasının herhangi bir mantıklı açıklaması olduğunu sanmıyorum herkeste böyle olamaz. Bu bölümün boyutunu küçültmenin bir yolu var mıdır? Telefonda 3 GB alana sıkışmış durumdayım.

Dosya Ekleri

• iphone.jpg
    iphone.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 96
ipsw.me sitesinden Cihazına uygun dosyayı indireceksin.

iTunes indirip Shift tuşuna basılı tutarken ipsw dosyasını seçeceksin. Bu sırada telefonun sıfırlanacak.

Bunu yaparken home tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarak dfu moduna al.

Normalde 9.7 ham alan kalmalı. Kalmıyorsa bilmediğin bir yedekleme dosyası işgal ediyor olabilir. İTunes ile temiz kurulum yap ve yaptıktan sonra yeni cihaz olarak kurulum yap. Ondan sonra hesaplarını falan girersin. Kesin olarak photos uygulaması gibi bir uygulama yer işgal ediyor gibi geldi.

ipsw.me sitesinden Cihazına uygun dosyayı indireceksin.

iTunes indirip Shift tuşuna basılı tutarken ipsw dosyasını seçeceksin. Bu sırada telefonun sıfırlanacak.

Bunu yaparken home tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarak dfu moduna al.
Telefon sıfırlanacağı için yedekleri alayım o zaman. Bana baya bir iş çıktı şu an fotoğraflar ICloud'ta bilgisayara aktarmak da uğraştıracak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı