Hocam birincisi ben telefonun ekranı çalışmadığından çoğu şey silemiyorum ikincisi 2.el tuşlu telefon alıp müzik dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir MP3 mu almalıyım.
Hocam birincisi ben telefonun ekranı çalışmadığından çoğu şey silemiyorum ikincisi 2.el tuşlu telefon alıp müzik dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir MP3 mu almalıyım.
Hocam o zaman telefonu tamir edip üstüne para ekleyerek telefon alamnızı tavsiyre derim müzik dinlemek istiyosanız MP 3 almanızı daha çok tavsiye ederim çünkü çok daha ucuza gelir
iPhone 5S Instagram'ı falan destekliyor diye biliyorum ama sadece önceden bir iCloud hesabınıza Instagram'ı falan yüklediyseniz yükleyebiliyosunuz oda eski bir sürümünü yüklüyor, Spotify'ı da gene aynı şekilde çünkü Spotify iOS 13 ve üstünü destekliyor TikTok iOS 10 ve üstünü destekliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin eğer önceden Instagram'ı falan yüklediğiniz bir iCloud hesabınız yoksa ise akwebguide diye bir site var oradan Apple IDlerini alıp App Store'ya girip o Apple IDsinde alınan uygulama ve oyunları telefonunuza yükleyebiliyosunuz istiyosanız daha detaylı bir şekildede anlatabilirim
iPhone 5S Instagram'ı falan destekliyor diye biliyorum ama sadece önceden bir iCloud hesabınıza Instagram'ı falan yüklediyseniz yükleyebiliyosunuz oda eski bir sürümünü yüklüyor, Spotify'ı da gene aynı şekilde çünkü Spotify iOS 13 ve üstünü destekliyor TikTok iOS 10 ve üstünü destekliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin eğer önceden Instagram'ı falan yüklediğiniz bir iCloud hesabınız yoksa ise akwebguide diye bir site var oradan Apple ıdlerini alıp App Store'ya girip o Apple ıdsinde alınan uygulama ve oyunları telefonunuza yükleyebiliyosunuz istiyosanız daha detaylı bir şekildede anlatabilirim.
TELEFON HOME TUŞU İPHONE 5 - 5S en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! TELEFON HOME TUŞU İPHONE 5 - 5S incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Dağda mı yaşıyorsunuz, fiyatlardan haberiniz mi yok bilmem ama herkes binlerce lira çıkarıp yeni telefon alamaz.
Kendim yapamam dersen de tamirciye götürürsün. En fazla 50 liraya takar.