iPhone 5S tamir etmeye değer mi?

Hocam birincisi ben telefonun ekranı çalışmadığından çoğu şey silemiyorum ikincisi 2.el tuşlu telefon alıp müzik dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir MP3 mu almalıyım.

Hocam o zaman telefonu tamir edip üstüne para ekleyerek telefon alamnızı tavsiyre derim müzik dinlemek istiyosanız MP 3 almanızı daha çok tavsiye ederim çünkü çok daha ucuza gelir
iPhone 6'nın 5S'ten hiç farkı yok inan ki.

Biliyorum ama en azından batarya konusunda iPhone 6 biraz daha iyi ve ekranı daha büyük
 
Hocam iPhone 5S Instagram Spotify TikTok vb destekliyor mu WhatsApp önemli değil.

iPhone 5S Instagram'ı falan destekliyor diye biliyorum ama sadece önceden bir iCloud hesabınıza Instagram'ı falan yüklediyseniz yükleyebiliyosunuz oda eski bir sürümünü yüklüyor, Spotify'ı da gene aynı şekilde çünkü Spotify iOS 13 ve üstünü destekliyor TikTok iOS 10 ve üstünü destekliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin eğer önceden Instagram'ı falan yüklediğiniz bir iCloud hesabınız yoksa ise akwebguide diye bir site var oradan Apple IDlerini alıp App Store'ya girip o Apple IDsinde alınan uygulama ve oyunları telefonunuza yükleyebiliyosunuz istiyosanız daha detaylı bir şekildede anlatabilirim
 
iPhone 5S Instagram'ı falan destekliyor diye biliyorum ama sadece önceden bir iCloud hesabınıza Instagram'ı falan yüklediyseniz yükleyebiliyosunuz oda eski bir sürümünü yüklüyor, Spotify'ı da gene aynı şekilde çünkü Spotify iOS 13 ve üstünü destekliyor TikTok iOS 10 ve üstünü destekliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin eğer önceden Instagram'ı falan yüklediğiniz bir iCloud hesabınız yoksa ise akwebguide diye bir site var oradan Apple ıdlerini alıp App Store'ya girip o Apple ıdsinde alınan uygulama ve oyunları telefonunuza yükleyebiliyosunuz istiyosanız daha detaylı bir şekildede anlatabilirim.

Hocam ben üst model bir IPhone'de icloue hesabımı açıp oradan indirdikten sonra çıkış yaparsam ve 5S te de o iclouda girersem indirebilirim değil mi?
 
LCD sorunun yoksa 100 liraya hallolur. Değmez diyenler ne çekiyorlar anlamadım. 40 50 TL dokunmatık ekran, en kazık 50 TL de Home tuşu.
Dağda mı yaşıyorsunuz, fiyatlardan haberiniz mi yok bilmem ama herkes binlerce lira çıkarıp yeni telefon alamaz.
Kendim yapamam dersen de tamirciye götürürsün. En fazla 50 liraya takar.
 
Hocam birincisi ben telefonun ekranı çalışmadığından çoğu şey silemiyorum ikincisi 2.el tuşlu telefon alıp müzik dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir MP3 mu almalıyım.

Tuşlu parasına tamir edebilirsin. Destek kesilmiş değil hala. 5S bile tuşludan bin kat daha iyidir, geçme.
 
Hocam 2.el uygulamalarda Home tuşunu ve ekranı satıyorlar oradan alınır mı? Bir de ekran çalışmıyor hocam çerçevede sorun yok.

Çıkma olsun istiyorsan al, ama sorun varsa alma. İç ekran kırık değilse zaten dokunmatik çerçeven bozuktur. Sadece temassızlık bile olabilir.
 

Geri
Yukarı