iPhone 5S vs GM5 plus

Android dünyasına küsmeme sebep olan telefondur GM 5 Plus. Ben bunu söyleyim, siz anlayın artık ne derece kalitesiz bir cihazdan bahsediyoruz.

Ben de GM 5 Plus aldıktan 2 ay sonra 300 lira gibi bir kayıpla sattım. İkinci el 5S aradım ama cihazlar iyi durumda değildi o bütçeye göre. Sıfırları da 1500 TL civarındaydı. Uzun soluklu cihaz kullanmak istediğim için 500 TL daha bütçemi artırıp SE aldım. Sorunsuz cihaz arıyorsanız gerçekten bu yolu öneririm size de . Ben normalde düşündüğümden çok daha fazla bir para yatırdım ama en azından 4 sene Yeni telefon alacağımı sanmıyorum.

Bir Apple düşmanı olarak diyorum ki; GM'ye sakın bulaşmayın. Garantisi her şeye kullanıcı hatası der, bütün telefonların ekranı sararır, batarya çabucak ölür, her kulaklık çalışmaz, ısınır... Sorunları say say bitmez.

Xiaomi'nin bir telefonunu gördüm geçen, Mi5'ti galiba. Yazılımı, elde duruşu çok güzel ama ekran çıtaları fazla geniş, siyah bant çekilmiş gibi. Sorun değil benim için diyorsan alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı