Iphone 5s Vs Lg G3

Hangisini seçmeliyim?

• Iphone 5s

Oy: 3 30,0%
  • Lg G3

Oy: 7 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Yankı Can

Megapat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Meslek
Hava Kuvvetleri Personeli
Arkadaşlar artık ben de akıllı telefon kullananlar kervanına katılmaya karar verdim. Faturama ek alacağım. Bu iki cihaz arasında kaldım. Özellik bakımından Lg daha üstün gibi geliyor, gerçi ios ile android karşılaştırması ne kadar mantıklı bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar elbet vardır, seçim yapmam için nedeni ile beraber bir yardımcı olurlar ise çok sevinirim.

Telefonun içini dışını karıştıracak meraklı biriyseniz tavsiyem ANDROİD'den yana. İphone malumunuz biraz kapalı bir telefon.
Bilgilendirme için sağ olun. Doğrusunu söylemek gerekirse çoğunlukla fotoğraf çekmek ve diğer multimedia araçlarını kullanırım. İçini kurcalamak gibi bir niyetim yok. :) 2 telefonu karşılaştırdığımda sanki Lg daha iyi gibi duruyor değil mi?

Bana kalırsa ikiside değiil git Xperia al. Muhteşem valla bende Z var 2 senedir kaldırmadığı uygulama oyun yok. Kamerasıda çok muhteşem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı