iPhone 5S vs iPhone 6

Güle güle kullan güzel cihaz o zaman bende mi 16 Gb'a yönelsem acaba yeterli gelir mi diye tereddütlerim var ama, herhalde oynamayacağım oyunlarda var telefonunda sadece 2-3 oyun Hearthstone Clash Of Clans Fifa 16 bu oyunları yükleyeceğim. Spotiffy'a geçiş yapacağım.

Yeni telefonunuz hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Ben Apple Music gelecek diye Premium üyeliğimi iptal ettirdim ama Apple Music gelmedi 8.4.1 var şuan telefonumda galiba tekrar Premium a döneceğim.

Dostum azıcık zorla ve İphone 6 al. Kamerası bariz bir şekilde daha iyi. Kamera önemli bol bol aileni ve kendini güzel çirkin demeden çek, bunun değerini büyüğünce anlıyorsun. 2. side boyut kullanım şarj ve performans konusunda daha rahat. 5s kullanıyorum 4. yılı çok memnunum telefonumdan ama artık çok eskidi. Hatta bana sorucak olursan 6 da değil 1000 tl daha biriktir benim yapacağım gibi İphone 7 al. Bu arada 5s de Mortal Kombat X, ve Asphalt 8 oynayamazsın. Yani oynarsın da hem şarj dayanmaz hemde çok ısınır. İphone 5s çok ısınıyor. Umarım düşüncem faydalı olmuştur. Şimdiden yeni telefonun hayırlı olsun.

Başkan adam 2015 te sormuş soruyu şimdi ip8 kullanıyormuş o değilde ekonomi nereye getirmiş bizi 5 sene öncenin konusu olmasına rağmen bugün bile hala sorulabiliyor olması bir miktar üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…