iPhone 5S vs iPhone 6

Oyunları oynadıkça kaldırıp başka oyunlar oynuyorum. O oyunların hepsini aynı anda kurmuyorum 8 GB hafızadan kalma alışkanlık :) Bu arada tabii ki ekran görüntüsünü atarım.
Bu akşam Asphalt 8 veya Modern Combat 5' i yüklemeyi planlıyorum.
Eki Görüntüle 98266
Güle güle kullan güzel cihaz o zaman bende mi 16 Gb'a yönelsem acaba yeterli gelir mi diye tereddütlerim var ama, herhalde oynamayacağım oyunlarda var telefonunda sadece 2-3 oyun Hearthstone Clash Of Clans Fifa 16 bu oyunları yükleyeceğim. Spotiffy'a geçiş yapacağım.

Ben Apple Music gelecek diye Premium üyeliğimi iptal ettirdim ama Apple Music gelmedi 8.4.1 var şuan telefonumda galiba tekrar Premium a döneceğim.

Merhaba. Önce Android telefon almaya karar vermiştim fakat bu zamana kadar bütün akıllı telefonlarım Android oldu. Bu sefer farklılık yapıp iOS platformuna geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 2200 TL. Sizce hiç zorlamadan 5S mi alayım yoksa az daha zorlayıp 6 mı alayım? Aralarında aşırı fark var mıdır? (Ekran dışında.)

Telefonu aldığımda yapacaklarım
Twitch, Periscope gibi uygulamalardan canlı yayın izlemek, YouTube üzerinden video izlemek, Sosyal medya (Twitter, Facebook), mesaj uygulamaları (Messenger, WhatsApp) ve oyunlar (Modern Combat 5, Mortal Kombat X, Asphalt 8 gibi oyunlar)

Sizce hangisini almalıyım? Android istemiyorum artık.

Bu arada yazmayı unutmuşum. Vatanbilgisayar'dan alacağım. Mağazadan.

Dostum azıcık zorla ve İphone 6 al. Kamerası bariz bir şekilde daha iyi. Kamera önemli bol bol aileni ve kendini güzel çirkin demeden çek, bunun değerini büyüğünce anlıyorsun. 2. side boyut kullanım şarj ve performans konusunda daha rahat. 5s kullanıyorum 4. yılı çok memnunum telefonumdan ama artık çok eskidi. Hatta bana sorucak olursan 6 da değil 1000 tl daha biriktir benim yapacağım gibi İphone 7 al. Bu arada 5s de Mortal Kombat X, ve Asphalt 8 oynayamazsın. Yani oynarsın da hem şarj dayanmaz hemde çok ısınır. İphone 5s çok ısınıyor. Umarım düşüncem faydalı olmuştur. Şimdiden yeni telefonun hayırlı olsun.

Dostum azıcık zorla ve İphone 6 al. Kamerası bariz bir şekilde daha iyi. Kamera önemli bol bol aileni ve kendini güzel çirkin demeden çek, bunun değerini büyüğünce anlıyorsun. 2. side boyut kullanım şarj ve performans konusunda daha rahat. 5s kullanıyorum 4. yılı çok memnunum telefonumdan ama artık çok eskidi. Hatta bana sorucak olursan 6 da değil 1000 tl daha biriktir benim yapacağım gibi İphone 7 al. Bu arada 5s de Mortal Kombat X, ve Asphalt 8 oynayamazsın. Yani oynarsın da hem şarj dayanmaz hemde çok ısınır. İphone 5s çok ısınıyor. Umarım düşüncem faydalı olmuştur. Şimdiden yeni telefonun hayırlı olsun.
Başkan adam 2015 te sormuş soruyu şimdi ip8 kullanıyormuş :D o değilde ekonomi nereye getirmiş bizi 5 sene öncenin konusu olmasına rağmen bugün bile hala sorulabiliyor olması bir miktar üzdü :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı