iPhone 5s vs. Z2

yarasa446 Ben harften 24 saat ceza alıyorum birde ios övüyorum diye bir mod bana kafayı taktı 24 saat kapatıyor beni habire.
Sen o metinle rekora gidersin benden demesi
Banı yemeden ne diyeceksen yaz hepsini

Ben gerçekleri söylüyorum gidip dier Firmaları savunarak elimize geçen birşey yok. Bize parada vermiyorlar. Elimize geçen bir kazanç yok yani. Haa olaki bir türk telefon markası olsaydı tabi ki övebilrdik destek amaçlı ama gidip de baska ülkelerin markaarını övmekle namus meselesi yapmaya hiç gerek yok. !

Orası öyle ama bu işin edebiyatı...

Gerçek olan şu ki: Türkiye'den bir apple çıkmaz. Teknolojide dışa bağımlı bir ülkeyiz ve ülkemizde binlerce insan bu markalara para veriyor. Cep telefonu fiyatları laptop fiyatlarına çıktı. Bu noktada ''android mi, ios mu, wp mi'' diye soran arkadaşlara herkezin kendi bilgi ve tecrübelerini burada akatarabiliyor olması iyi birşey bence. Tabiki herkesin görüşü aynı olmayacaktır buda işin tuzu biberi. Herkes aynı düşünse daha sıkıcı olurdu belki

Android üreticilerinin birçoğundan benim aldığım mesaj şu: ''Su akarken kovanı dolduracaksın''

Ama apple, ve wp kendi konsept ve prensipleri olan markalar. Kendine özgü kalite ve güvenirlilik ilkesi.

Tabi appleden daha iyi bir marka ve işletim sistemi çıkarsa marka fanatikliği yapmam ben şahsen.

Sadece android kullandığım yıllara yazık oldu gibi geliyor bana.

IOS ile Android farklı işletim sistemleri. Android ' de bilgisayar mantığı var. Zamanla yavaşlıyor. Ve Android çok detaylı. IOS ise sade ve stabil bir işletim sistemi. Ancak Android ' de Sony kaliteli ürün yapıyor. Yani iPhone gibi malzeme kalitesi olan bir Android telefon istiyorsan Sony Xperia seçmelisin.

iPhone 6'yı bekle

iPhone androidden daha iyidir çünkü keramet donanımda değil yazılımda.
iOS daha az ram kullanır ve bu sayede asla donmaz. İkincisi iOS fazla donanım gerektirmez.
Bu karşılaştırma konsol ile pc gibidir.

Tam tersi keramet yazılımdadır.
İos çok daha az ram harcar. Android çok fazla ram tüketir. Fakat android zamanla şişen bir sistem olduğu için telefonun htc, samsung yada sony olması hiçbirşeyi değiştirmez neticede donmalar olacak. Androide ne kadar ram koyarsan koy android market virüs dolu ve bu programları kullanıcı parçalayıp içinde casus yazılım varmı diye tek tek kontrol edemez. Kaldı ki bir çok virüs boyut olarak pc'lerde bile 10 kilobayt gibi çok küçük olurlar. Bundan dolayı sisteme zarar vermeden tespit etmek bile çok zordur. İyi bir bilgi birikimi yada bu dalda kullanılabilicek çok iyi yazılımların olması lazım.
Bu konuda gene yazmıştım burda moderatör, ''bilinçli olun Recep Bey'de android kullanıyor ona neden virüs bulaşmıyor..?'' diyip konuyu kitleyip aklı sıra çözmüş olayı. Kardeşim Recep Bey'de ki bilgi birikimi ile tüm android kullanıcılarını niye karşılaştırıyon ? Diyemiyorum adam konuyu kitlemiş )) Uzun sözün kısası Apple aslen yazılımcı bir firmadır.

Öyle öyle.

iPhone 5s neden ? çünkü telefon iOS platformuna sahip z2 android android çabuk kasar iOS ise androıd 1 sene de kasar o 2 3 sene idare eder görmüyor musun iPhone 4s 2011 çıktı 3 sene sonra hala stabil ve hala tutulan telefonlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…