iPhone 5s vs. Z2

Bence suan bile 5s yeni çıkan modellere rakip olabilir. Her yaptınız şeyi 5s de de rahatlıkla yapabilirsiniz. Bana kalırsa androide hiç bulaşmayın derim. Ben 5s i ilk çıktığı ay almıştım bu zamana kadar hiç kastığını görmedim. Gerçekten çok iyi Bi telefon bence. 5s seni 4-5 Sene rahat götürür .

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple rakip deyildir kalitedir.

Apple'de bazı özelliklerin kısıtlı olması kullanıcı bilgilerinin güvenliğini sağlamak için özellikle tercih edilmiş bir kapalı işletim sistemidir. Progmalar genel olarak önce ios için çıkar sonra androidde altta kalmasın diye android sürümünü yaparlar. Apple bütün programları deneme aşamasından geçirir ve virüs testi yapar ama androidde böyle birşey söz konusu deyildir.

Android ise telefonu flaş bellek yada bluetooth, ve nfc gibi özellikleriyle diğer telefon ve pc ile veri alışverişi mümkün olan bir işletim sistemidir. Ayrıca pil süresi ve kişiselleştirmede hep iphoneden iyi olmuştur.

Şu sony, htc veya samsung gibi markaları benchmark gibi test programlarına bakıp appleye rakip olmuş gibi yorumlar yapmaktan vazgeçsek iyi olacak. Apple kimseyle rakip olmuyor işletim sistemi yeterli olan kullanıcıyı memnun edecek ve kişisel bilgilerinin güvenliğini koruma altına alan, malzemesi kaliteli telefonlar yapar. Fakat günümüzde nasanın bile bilgileri çalınabildiği gibi applede bazı talihsiz olaylar yaşamıştır.

Apple rakip olmuyor şirket prensipleri ve kullanıcı ile yapılan anketlerle şekil alır. 5.7 veya 5.5 inç telefon gelecek deniliyor buda anketlerde kullanıcıların talebi olmuştur. Kullanıcılardan en çok gelen isteklerden biride algılayıcı sensörler oldu. Araştırabilirsiniz

Apple yarışmaz, peşinden koşturur...

Kardeşim en iyisi gidip kedin denemen. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Özelliklerinede dikkat etmeyi unutma.

Dikkat ette bende bulduğun kusurda kendin boğulma, boğulmak çok kolaydır kusur bulmalarda.

Şiiri anlamadı :)
Bende onun için yazdım onu. Yani dedim ki koskoca yoruma takacak kulp bulamadın ''deyil'' kelimesini mi buldun...?
Neyse içi boş olan şahsi münakaşaları pek sevmem.
Varsın ''Değil'' olsun.

Bende s3 var bundan öncede androiddi ama suyu çıktı kardeş bence böyle yani. 2500 tl ver yılı dolmadan güncelleme kesecek sonra yeni telefonlar çıkaracak bu kadarda olmaz. Ama apple taa.. 4s'e bile güncelleme verdiyse bence hakkını yememek lazım.
Ama ben android seviyorum katlanırım bunlara diyen kişilere lafım yok. Zevk ve ihtiyaç meselesidir.

Aynen oyle fakat, guncellemeri androidde elle kurabilirsin biraz gelistirici bilgin oldumu en ust surumu kullanirsin. Apple cok kapali bir isletim sistemi kurcalamaya hic musait degil.

Ben kurcalayarak yada iphone alıp jailbreak gibi katakulle işleri pek sevmiyorum.
Benim için kişisel bilgilerimin güvenliği ve orjinallik kalitedir. Mesala asus gibi pc markaları yada nvidia bütün güncellemeleri kendi sitesinden verir sorun yaşamazsın.

Kısaca: Ben müşteri olarak peşinden koşmam, paramı öderim hizmet alırım.

Telefona tema atacağım diye android kullanmaktansa, kısıtlı ama müşteri memnuyeti ve güvenirliği ön planda tutan appleye transfer olmak niyetindeyim. İphone 6'yı bekliyorum.

Bende senin söylediklerini söylüyordum. Fakat android market hizmet vermek değil, ufacık programa ne kadar reklam parsellerim işine dönmüş. Kişisel veri güvenliği noktasında ise zaten malum.

Dediğim gibi şahsi görüşüm bu, herkes aynı düşünmek zorunda değil tabi.

Samsung telefon güncellemelerinde yaptığımız her güncellemede telefon daha da kotuye gdıo problemleri artıo hatta bizzap kendim kaç kere şait oldum.
Buraya gelip de android çok iyi güncelleme verıo demeyin bana.
Versin ozam note 3 e s5 de ki arayüzü appelda böle birşey varmı en üst seviye telofonunda ne ise dier cihazlarındada aynı herşey . Fakat android güncellemelerinde bunu yapmıolar malesef insanları yeni telefon almaya zorluolar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı