Apple rakip deyildir kalitedir.
Apple'de bazı özelliklerin kısıtlı olması kullanıcı bilgilerinin güvenliğini sağlamak için özellikle tercih edilmiş bir kapalı işletim sistemidir. Progmalar genel olarak önce ios için çıkar sonra androidde altta kalmasın diye android sürümünü yaparlar. Apple bütün programları deneme aşamasından geçirir ve virüs testi yapar ama androidde böyle birşey söz konusu deyildir.
Android ise telefonu flaş bellek yada bluetooth, ve nfc gibi özellikleriyle diğer telefon ve pc ile veri alışverişi mümkün olan bir işletim sistemidir. Ayrıca pil süresi ve kişiselleştirmede hep iphoneden iyi olmuştur.
Şu sony, htc veya samsung gibi markaları benchmark gibi test programlarına bakıp appleye rakip olmuş gibi yorumlar yapmaktan vazgeçsek iyi olacak. Apple kimseyle rakip olmuyor işletim sistemi yeterli olan kullanıcıyı memnun edecek ve kişisel bilgilerinin güvenliğini koruma altına alan, malzemesi kaliteli telefonlar yapar. Fakat günümüzde nasanın bile bilgileri çalınabildiği gibi applede bazı talihsiz olaylar yaşamıştır.
Apple rakip olmuyor şirket prensipleri ve kullanıcı ile yapılan anketlerle şekil alır. 5.7 veya 5.5 inç telefon gelecek deniliyor buda anketlerde kullanıcıların talebi olmuştur. Kullanıcılardan en çok gelen isteklerden biride algılayıcı sensörler oldu. Araştırabilirsiniz
Apple yarışmaz, peşinden koşturur...