iPhone 5S'i LG G3 Takas Yapmak Mantıklı mı?

Burakpc

Hectopat
5S cihazım var ve performansı falan on numara çok memnunum ama günde 2 kere sarj etmekten sıkıldım. G3 güncellemelerden sonra düzeldi mi sarj ve ısınma sorunu var mı? 1000 TL'ye kadar hangi cihazı önerirsiniz? Galaxy A5 nasıl bir cihaz?

Güncellemeden sonra ısınma sorunu baya giderildi fakat oyunlarda ısınmaya devam ediyor. Şarj ise tam 2 saat boyunca wi-fi açık bir şekilde aralıksız oyun oynadım. Şarj %80'den %20'ye indi. Günde ortalama 1 saat oyun oynarım. 2-3 saat sosyal medya ile uğraşıyorum günde 1 kere şarj ediyorum. Hızlı şarj da olduğu için %10 'dan %100'e 1 saat 40 dakikada şarj ediyor. Eğer 5S'in 1 yıldan eskiyse bence değişebilirsin.

Güncellemeden sonra ısınma sorunu baya giderildi fakat oyunlarda ısınmaya devam ediyor. Şarj ise tam 2 saat boyunca wi-fi açık bir şekilde aralıksız oyun oynadım. Şarj %80'den %20'ye indi. Günde ortalama 1 saat oyun oynarım. 2-3 saat sosyal medya ile uğraşıyorum günde 1 kere şarj ediyorum. Hızlı şarj da olduğu için %10 'dan %100'e 1 saat 40 dakikada şarj ediyor. Eğer 5S'in 1 yıldan eskiyse bence değişebilirsin.
6.0 Geldi mi size ?

G4 lerin ana kartlarında sorun oluyor diyorlar o yüzden ithaalat garantiliden korktum. Note 3 alırsam pişman olur muyum 2.ci el. Şuan askerim para sorun olabiliyor 7-8 ay idare etse olur. G3 de takılmalar var mı hala yoksa G 3 hoş duruyor gözümde

G4 lerin ana kartlarında sorun oluyor diyorlar o yüzden ithaalat garantiliden korktum. Note 3 alırsam pişman olur muyum 2.ci el. Şuan askerim para sorun olabiliyor 7-8 ay idare etse olur. G3 de takılmalar var mı hala yoksa G 3 hoş duruyor gözümde
g3 günlük kullanımda akıcı bir telefon sorunsuz hızlı bir telefon tek sıkıntısı batarya ve ısınmayı 6.0 ile onu çözdüler ama şuan herkese gelmiş değil 6.0.

Peki son olarak Note 3 e ne diyorsunuz. Kasma sıkıntısı var mı Note 3 lerde sarjı nasıl ısınma sorunu var mı? 2.el buldum bir tane 750 lira N9000 modeli beyaz 32 GB.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı