iPhone 5S'in Bozulması

Arkadaşlar kuzenim cep telefonunu şarjdayken oyun oynayıp bozmuş. Teknosa'dan satın aldığından oraya yolladığından kullanıcı hatası deyip geri yollamışlar. Telefonu bana yolladı ve söyledi ki teknosa bin tl verirsel telefonun sıfırını yollayacakmış. İlk önce telefonu normal bir telefoncuda yaptırmak hata mı olur ? Param olmadığı için bin lira verip yenisini de satın alamıyorum. Eğer telefonu yaptıramazsam bozuk haliyle satmak mümkün olur mu ve en fazla ne kadar eder ?

Telefon şarjda iken bozulmuş mu? Başka bir iş vardır onda, randevu alıp Zorlu Center'a gitmeyi deneyin (garantisi varsa) yoksa mecbur içi açılacak.

Sonucu bekliyoruz hocam.

Telefonum ilk götürdüğüm tamircide yapılmadı. Sorun olarak da enerji aktarımında problem varmış. Şuan başka bir tamirciye daha gönderdim ancak umudum yok yedek parça olarak satılması için ikinci el ürün satan sitelere ilan verdim.

dostlar flood yapmak maksatlı yazmıyorum. şuan son durumu yazmak istedim. iphone bir teknisyen arkadaş sayesinde çalışır durumda. yan sanayi pilden kaynaklandığını düşündüğüm çabuk pil bitmesi ve normal kullanma da ısınma problemi olduğu için vodofone de ki telefonu getir yenisini götür kampayasıyla düzgün bir telefon alıp iphoneden kurtulacağım. saygılar. konu kitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı