Servise giden iPhone 5S'in gelmemesi

Umut Özgan

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. 16 Kasım günü iPhone 5S cihazımı Genius Bar üzerinden randevu alarak batarya problemleri ve ekranın sağ üst köşesinin esnemesi nedeni ile Kadıköy'de bir Apple yetkili servis noktasına götürdüm. Bana bir hafta veya on gün süresi olacağını söylediler fakat bugün neredeyse 23. gün. Arıyorum açan yok, internetten telefonu takip ediyorum bir ilerleme yok. Sadece 2 hafta önce ekranını değiştirmişler. Resmen mağdurum. Kadıköy'e gideceğim.İzmit'de okuyorum. Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Artık sıkıldım çünkü.

Stoklar da problemler var, 2 ay önce arkadaşım 5s gönderdi yerine SE modelini verdiler. Aynı durum sizin için de geçerli olabilir aynı zaman da 20 yasal iş günü geçtiyse tüketici mahkemesin e müracaatta bulunduğun takdir de fatura bedeli tarafınıza iade edilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stoklar da problemler var, 2 ay önce arkadaşım 5s gönderdi yerine SE modelini verdiler. Aynı durum sizin için de geçerli olabilir aynı zaman da 20 yasal iş günü geçtiyse tüketici mahkemesin e müracaatta bulunduğun takdir de fatura bedeli tarafınıza iade edilir.

Perşembe günü tam 1 ay yani 20 iş günü oluyor. İnternetten baktığımda ekran değişiminin yapıldığı yazıyor. Eğer bu haftada gelmez ise tüketici mahkemesine müracaatta bulunacağım. Çünkü gerçekten mağdurum 1 aydır eski bir telefonla idare etmeye çalışıyorum. Servisi arıyorun açan yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı