A ahmet0900 Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 IPhone'mun şifresini unuttum ancak parmak izi ile açabiliyorum. Cihaz 5S. Parmak izi ile şifreyi sıfırayabilir miyim?
IPhone'mun şifresini unuttum ancak parmak izi ile açabiliyorum. Cihaz 5S. Parmak izi ile şifreyi sıfırayabilir miyim?
Çözüm R R RivalsX 2 Şubat 2024 Verilerinizi yedekleyin. Sonra bilgisayara iTunes indirip cihazı sıfırlayın.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.705 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 2 Şubat 2024 #2 Verilerinizi yedekleyin. Sonra bilgisayara iTunes indirip cihazı sıfırlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A ahmet0900 Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 RivalsX dedi: Verilerinizi yedekleyin. Sonra bilgisayara iTunes indirip cihazı sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... cihazı yedekledikten sonra yedeği başka cihazda kullanmak istediğinde yine şifre istiyor tek yol içindekileri alıp sıfırlaamk Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Verilerinizi yedekleyin. Sonra bilgisayara iTunes indirip cihazı sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... cihazı yedekledikten sonra yedeği başka cihazda kullanmak istediğinde yine şifre istiyor tek yol içindekileri alıp sıfırlaamk