iPhone 6 16 GB Jailbreak Olur mu?

Daha fazla  
iPhone 6 16 GB kullanıyorum. iOS 13 desteği gelmeyecek ve ben de telefonuma jailbreak yapmak istiyorum. Sizce yapsam bir sıkıntı olur mu, telefona zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle jailbreak yapabilmek için kulladığınız iOS sürümüne uygun jailbreak yönteminin var olduğundan emin olmalısınız.
İkincisi jailbreak'e neden ihtiyacınız olduğunu netleştirmenizi tavsiye ederim. Keza işlemi uyguladıktan sonra hiç bir detaydan faydalanmayacaksanız neden yapasınız.
Son olarak; jailbreak bir yazılımsal müdahaledir. Cihazınıza donanımsal anlamda bir zarar verme ihtimali tüm işlemleri doğru yaptığınız sürece pek yok. Ancak tabii ki kullanacağınız pc, data kablosu vs gibi etkenlerde yaşanbilecek bir sorunu bilemem.

Öncelikle jailbreak yapabilmek için kulladığınız iOS sürümüne uygun jailbreak yönteminin var olduğundan emin olmalısınız.
İkincisi jailbreak'e neden ihtiyacınız olduğunu netleştirmenizi tavsiye ederim. Keza işlemi uyguladıktan sonra hiç bir detaydan faydalanmayacaksanız neden yapasınız.
Son olarak; jailbreak bir yazılımsal müdahaledir. Cihazınıza donanımsal anlamda bir zarar verme ihtimali tüm işlemleri doğru yaptığınız sürece pek yok. Ancak tabii ki kullanacağınız pc, data kablosu vs gibi etkenlerde yaşanbilecek bir sorunu bilemem.

Daha önceden iOS 7.1.2 sürümlü iPhone 4 cihazıma yapmıştım bilgisayarda Pangu uygulamasıyla ve bir sıkıntı olmamıştı ancak yeni sürümler olduğu için pek emin olamadım yorumunuzu değerlendireceğim sağolun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı