hocam dediğim gibi sırf pubg için değil pubg oynamam bile tiktok felan izlemek için.Çok dayanacağını düşünmüyorum. Özellikle batarya ve PUBG konusunda. Eğer idare edebileceğiniz bir telefon varsa biriktirmeye devam edin, iPhone 7 de Cloud Gaming ile birlikte daha iyi batarya süresi ile bayılmazsınız. 6 ve 7'nin arasındaki fiyatın uçuk olduğunu biliyorum ama oyun işinden vazgeçerseniz 6S ya da 6S Plus almanızı öneririm.
PUBG oynayamazsınız. Bu bütçeyle pek iPhone'cu olmayın bence.
neden hocam? tiktok google felan için yeterli olmazmı?Kullanılmaz. İPhone 6 çok eskidi. Başka telefon alın bence.
Hocam çok şarjı gidiyor. Mecbur 2. el alıcaksınız ve büyük ihtimal ya sorunu vardır ya da başka bir şeyi.neden hocam? tiktok google felan için yeterli olmazmı?
800 lira daha ekleyip redmi note 8 2.ci el nasıl olur?Hocam çok şarjı gidiyor. Mecbur 2. el alıcaksınız ve büyük ihtimal ya sorunu vardır ya da başka bir şeyi.
Hocam bence daha iyi. Fakat başka arkadaşlardan da öneriler bekleyin. Belki bir şey bilen vardır.800 lira daha ekleyip redmi note 8 2.ci el nasıl olur?
1200 liram var. iPhone 6 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur, iyi mi kötü mü?
Oyun için almıyorum. TikTok, WhatsApp falan bunun için, belki arada PUBG.
Telefon önermeyin, iPhone'cuyum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.