3uTools ile sosyal medya uygulamalarını atabilirsiniz ama iPhone 6 EasyCep'den almak yerine Letgo'da 6S veya 6S Plus bulabilirdiniz adamlar 6500TL'ye iPhone 8 satıyorlar bana kalırsa bayağı kazık.
EasyCep sitesinden iPhone 6 16 GB sipariş ettim. Kargoya verildiği için iptal etme şansım da yok telefon geldiğinde nasıl bir performans göstereceğine ve sizin yorumlarınıza bakarak iade edip etmeme konusunu düşüneceğim. Sadece WhatsApp Discord vb. kullanıyorum bunların dışında sadece internette gezerim.
Whatshapp,discord falan kullanılbiliyo,youtube uygulama desteğini kesti. Spotify,youtube,twitter,reddit gibi uygulamaları indiremiyeceksin hocam,keşke almadan önce gene bi forum açsaydın.
Whatshapp, Discord falan kullanılbiliyor, YouTube uygulama desteğini kesti. Spotify, YouTube, Twitter, Reddit gibi uygulamaları indiremiyeceksin hocam, keşke almadan önce gene bir forum açsaydın.
EasyCep sitesinden iPhone 6 16 GB sipariş ettim. Kargoya verildiği için iptal etme şansım da yok telefon geldiğinde nasıl bir performans göstereceğine ve sizin yorumlarınıza bakarak iade edip etmeme konusunu düşüneceğim. Sadece WhatsApp Discord vb. kullanıyorum bunların dışında sadece internette gezerim.
Hoca birkaç aylığına kullanacaksınız olabilir.
Ama EasyCep hakkında kötü yorumlar var.Bende zamanında(2 ay önce) sipariş etmiştik.2 hafta geçmesine rağmen gelmeyince iptal etmiştim.