iPhone 6 64 GB mı? G3 mü? Z3 Compact mı?

"En az 3 sene idare etmeli" demişin. Yavaşlık ve donma olmasın diyorsun. Apple en az 3 sene destek veriyor. (y) iPhone çok iyi bir seçim olacaktır. Ben iPhone 5 kullanıyorum. Pili olsun kamera olsun hız olsun karizma olsun... Her yanı çok güzel çok memnunum.(y)

iPhone 5 kullanıyorum ve batarya performansından memnunum. Galaxy s4'den daha iyi gidiyor. Zaten iPhone 6 ile pil performansı daha da iyi.

Tabii ki I phone 64 gb nerdeyse her konuda diğerlerinden biraz daha üstün senin için o iyi ama ben olsam kesinlikle htc öne m8 alırım şu an elimde m7 var ve görüp görebileceğim en iyi telefonlardan.

Yine bir İphone android tartışması yaratmak istemiyorum; ama şu pilinin rezalet olduğu gerçeğini birileri kabullensin artık. Kullanmazsan tabi gider 1 gün:)

Tabii ki I phone 64 gb nerdeyse her konuda diğerlerinden biraz daha üstün senin için o iyi ama ben olsam kesinlikle htc öne m8 alırım şu an elimde m7 var ve görüp görebileceğim en iyi telefonlardan.
M8 de aynı fiyata geliyor hatta biraz daha ucuza geliyor sizce hangisini alayım? Vodafone da baktım bugün ikisinede.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı