iPhone 6 (64gb) vs Samsung Galaxy Note 5 (32gb) vs LG V10 (64gb)

Kayra Kaya

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2015
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yılbaşında üçünden birini alıcam. Bütçem 2500-3000 arası. Açıkçası stabillik olsun, tasarım olsun her açıdan iPhone'a daha sıcak bakıyorum ama yine de burda sorma gereksinimi duydum. Üçü de canavar cihazlar :D Asıl sorma sebebim şu aslında, iPhone alsam 1 gb ram'i ilerde sorun yaratabilir mi çünkü 3-4 yıl falan kullanmam gerek cihazı. iPhone 6s'de 2gb ram var artık yeni uygulamalar ona göre optimize edilirse ve iPhone 6'daki 1 gb ram'de o uygulamalar tökezlerse hiç almam diğer iki telefon arasında seçim yaparım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası Apple markasını pek sevmiyorum. Çünkü parayı sadece markaya verdiğimiz hissini veriyor bana. Ayrıca kullanımı Android 'e alıştıysanız zor gelebilir. LG V10 cihazı hakkında pek bilgim yok fakat LG markasının bu bütçede sizi yarı yolda bırakacağını zannetmem. Yine de siz araştırın. Samsung Galaxy Note 5 kesinlikle alınabilir bir telefon. Tercih sizin.
 
iPhone 6 en az 2-3 yıl daha gider. Stabilite önemli ise en iyi tercih iPhone 6 olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı