iPhone 6 alınır mı?

Quantum9

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Beşiktaş / İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Geliştirme
1000 TL gibi bir fiyata, arkadaşımdan yurt içi kayıtlı temiz bir iPhone 6 almak istiyorum. Açıkçası fazla bir şey yapılmayacak, wp ve Instagram harici kullanılmayacak. Halihazırda telefonum bulunmakta, şirket hattını takıp kullanılacak sadece. Sizce alınır mı? (Hiçbir çalışmayan özelliği yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
600-700 TL'ye de iPhone 6'lar var aslında. Fiyatı bir tık pahalı geldi. 800 TL'ye düşürtmeye çalışın. Düşerse satın alın derim.

1000 TL gibi bir fiyata, arkadaşımdan yurt içi kayıtlı temiz bir iPhone 6 almak istiyorum. Açıkçası fazla bir şey yapılmayacak, wp ve Instagram harici kullanılmayacak. Halihazırda telefonum bulunmakta, şirket hattını takıp kullanılacak sadece. Sizce alınır mı? (hiçbir çalışmayan özelliği yok)

Alınmaz, WhatsApp hariç bütün sosyal medya uygulamaları desteklerini kesti. 3uTools ile uygulamaları yüklerseniz yüklersiniz ancak ne kadar güvenilir olur bilemem. Ayrıca uygulamaların eski sürümlerini yüklemiş olursunuz.

1000 TL gibi bir fiyata, arkadaşımdan yurt içi kayıtlı temiz bir iPhone 6 almak istiyorum. Açıkçası fazla bir şey yapılmayacak, wp ve Instagram harici kullanılmayacak. Halihazırda telefonum bulunmakta, şirket hattını takıp kullanılacak sadece. Sizce alınır mı? (hiçbir çalışmayan özelliği yok)

Dediğiniz uygulamaları desteklemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı