iPhone 6 alınır mı?

Bunların ses kalitesi çok kötü hocam, bunun yerine iPhone 6 alsın daha iyi. iPhone cihazların kendi DAC'ları fena değil, bunların çok kötü ama zamanında benzerini kullanmıştım. Çocuğa kullanması için alınacak türden şeyler bunlar.
Aslında çok da kötü değil bu ürün. Çocuklar içinde değil, her yaş kullanır fikrimce.

Sony'nin Philips'in modelleri falan var ancak alınacaksa iPod alınmalı bence. S1 veya S3 de olabilir Samsung'un, DAC'ları iyi bir de Custom ROM ile birlikte özel kernel, ses programı falan kurarsanız çok iyi olur. Ama dikkat dağıtmasın, sadece müzik derseniz iPod. Ama hafıza sıkıntısı çekebilirsiniz ve 1000 TL altına ekranlı model yok sanırım varsa da küçük.

Hocam aslında walkman istiyorum da koleksiyonluk falan olduğu için herhalde acayip pahalı.
Ekranlı olması falan önemli değil Philips falan modelleri de var dediğiniz gibi bakalım bu tür alacağım zaten araştırıyorum.

Bana kalırsa müzik dinlemek için sırf telefon alma.

Bunu eskiden çok kullanırdım, şimdi telefonumdan dinliyorum tüm müzikleri.

Bende telefondan dinliyorum zaten de biraz uzaklaşmak istiyorum telefondan çok zaman geçirdiğimi fark ettim biraz da o yüzden.

Hocam aslında walkman istiyorum da koleksiyonluk falan olduğu için herhalde acayip pahalı.
Ekranlı olması falan önemli değil Philips falan modelleri de var dediğiniz gibi bakalım bu tür alacağım zaten araştırıyorum.

Walkmanın kötü yanı emin değilim ama Sony'nin onun için özel şarj aleti yapması o yüzden bir kere bozulunca bir daha şarj edemiyorsunuz ve parçasınını bulamıyorsunuz

Taş devrinden kalma IOS'lu IPod'lar almazdım. Zaten Türkiye'de yoklar.

İkinci el piyasasında oldukça var. Eskiler ama müzik için üretilmişler zaten, ses çipleri günümüzdeki çoğu akıllı telefondan iyi. Amaç nostalji ise zaten gidip telefon almanın mantığı yok, müzik dinlemek için şu anki kullanmış olduğu telefon da iPhone 6 ile aşağı yukarı aynı sesi verecektir.

İkinci el piyasasında oldukça var.
Bit pazarında 0. Türkiye'de iPod Touch 4 gibi cihazların satıldığı bile şüpheli.
Bu kanalın Gardrops'u:
Samsung Galaxy Ace bile hafıza kartıyla iş görecektir.
@Chatln09 150 TL'ye IMEI'si kapalı, biraz çatlaklı ve bataryası şişmiş Galaxy Ace ve 500 TL'ye temiz ama arka kapağı olmayan ve IMEI'si kapanmış Galaxy S4 dışında birşey yok.

İkinci el piyasasında oldukça var. Eskiler ama müzik için üretilmişler zaten, ses çipleri günümüzdeki çoğu akıllı telefondan iyi. Amaç nostalji ise zaten gidip telefon almanın mantığı yok, müzik dinlemek için şu anki kullanmış olduğu telefon da iPhone 6 ile aşağı yukarı aynı sesi verecektir.

Sonuç olarak hocam ne almalıyım şu an.

Bitpazarında 0. Türkiye'de iPod touch 4 gibi cihazların satıldığı bile şüpheli.

@Chatln09 150 TL'ye IMEI'si kapalı, biraz çatlaklı ve bataryası şişmiş Galaxy ace ve 500 TL'ye temiz ama arka kapağı olmayan ve IMEI'si kapanmış Galaxy S4 dışında bir şey yok.

Baktım hocam da dediğiniz gibi pek bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı