iPhone 6 alınır mı?

Brandt

Megapat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
233
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hoparlörü bozuk, az ses çıkan başka bir sorunu olmayan iPhone 6 var arkadaşımda. Birde ekranın sağında ara sıra parlaklık yükseliyormuş kendi kendine. Fiyatına 500 TL diyor. Ben daha önce 5S kullanıyordum, anakartı bozulduğu için 300 TL'ye satmıştım. 7-8 aydır telefon kullanmıyorum. Sizce bu fiyata bu sorunları olan iPhone 6 alınır mı?
 
O fiyata alınır ama ne kadar süre dayanabilir size bilemem. Dayanmaktan kastım bozuk olan özelliklerinden birisi ileride sizin sinirinizi bozacak hallere sokabilir. Ben olsam almazdım. Ha telefonu idare etmelik alacaksanız kafanızda belirlediğiniz süreye göre alabilirsiniz.
 
Alınmaz kendiliğinden ışık yükseliyorsa anakartında sıkıntı olabilir. Kasaları yumuşak olduğu için kolay esneyebiliyor. Dolayısıyla sıkıntı çıkartmışta olabilir.
 
Almanızı tavsiye etmem yakında güncelleme desteği kesilecek bataryası sıkıntılı daha doğrusu siz hiç bulaşmayın yerine İPhone 7 Plus al sizi 2-3 yıl idare edecektir
5000TL verip'te 2 sene idare eder nasıl bir saçmalık? 5000 vermişken 5500 ver S10e al cihaz ölene kadar kullan.
 
Cihazi alip kendiniz tamir etmeyi deneyebilirsiniz. Sahsen ben böyle bir firsat bulsam kesinlikle yapardim. Ekran degistirmek iphone 6 icin cok basit bir islem. Hoparlör birazcik daha deneyim istiyor tabii ki ama en azindan ekrani degistirip uzun bir süre kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı