iPhone 6 alınır mı?

5 yılı geçti. İlk çıktığında almıştım bugüne kadar halen kullanmaktayım. Şuanda tek avantajı markası. Gerek kamera performansı gerekse uygulama açma hızı oldukça yavaşladı. Bataryasını geçen sene yeniledim şuanda şarj süresinden çok memnunum ancak özellikle kamera performansı (gündüz veya gece çekimi farketmeksizin) şuanki güncel fiyatına göre diğer markaların çok gerisinde.

Hocam batarya değişimi konusunu nasıl yaptınız apple teknik servisindenmi yaptınız yoksa kendiniz veya ayrıyetten bir telefoncudanmı yaptınız 6s kullanıyorum bataryam kötü durumda değiştirmek istiyorumda internette satılan veya telefoncuların taktığı bataryalara pek güvenemiyorum.

Hocam batarya değişimi konusunu nasıl yaptınız apple teknik servisindenmi yaptınız yoksa kendiniz veya ayrıyetten bir telefoncudanmı yaptınız 6s kullanıyorum bataryam kötü durumda değiştirmek istiyorumda internette satılan veya telefoncuların taktığı bataryalara pek güvenemiyorum.

Merhaba ben bataryamı Apple teknik servisi pupa da değiştirdim 200 tl gibi bir rakama ama şuan çok daha pahalı

Eğer telefonunuz orjinalse (mesela ekran kırılması durumu gerçekleştiyse ve bunu Apple'da yaptırdıysanız) Apple'a götürerek orjinal şekilde değişim yaptırabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam batarya 170TL civarıydı fiyatı. Dışarıda bir telefoncuda yaptırmıştım 150 TL'ye. Telefonun bataryasının eski halini hatırladığımda yeni halinden çok memnunum. Öneririm.

5 yılı geçti. İlk çıktığında almıştım bugüne kadar halen kullanmaktayım. Şuanda tek avantajı markası. Gerek kamera performansı gerekse uygulama açma hızı oldukça yavaşladı. Bataryasını geçen sene yeniledim şuanda şarj süresinden çok memnunum ancak özellikle kamera performansı (gündüz veya gece çekimi farketmeksizin) şuanki güncel fiyatına göre diğer markaların çok gerisinde.

Bataryasını nereden yenilediniz?

Tatile gittiğimde sabah sahildeyken öğlene kadar şarjım bitiyordu. Antalya'da çarşıda bir telefoncuda yeniledim. İstanbul'daysanız ALPA Tamir Merkezi var Mecidiyeköy'de. Orası gayet kaliteli işçilik yapıyor, öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı