iPhone 6 alınır mı?

lunclaw

Centipat
Kullanan varsa ne kadardır kullandığını ve memnun olup olmadığını yazabilir mi ?

iOS 13’ü kesin olarak almayacağı açıklanan cihaz. Takdir size kalmış. Performans olarak; işlemcisi şuan birçok android cihaz işlemcisine taş çıkartır ancak RAM 1 GB olduğundan sıkıntı yaratabilir. Yine de ben güncelleme almayacak iPhone cihazların anne baba telefonu olarak kullanılabileceği taraftarıyım.

5 yılı geçti. İlk çıktığında almıştım bugüne kadar halen kullanmaktayım. Şuanda tek avantajı markası. Gerek kamera performansı gerekse uygulama açma hızı oldukça yavaşladı. Bataryasını geçen sene yeniledim şuanda şarj süresinden çok memnunum ancak özellikle kamera performansı (gündüz veya gece çekimi farketmeksizin) şuanki güncel fiyatına göre diğer markaların çok gerisinde.

Bence 3 yıldır kullanıyorum gayet iyi götürüyor fazla telefon kullanmayı sevmeyen birisiyseniz benim gibi öneririm uzun süre idare edecektir

IOS olması önemliyse, alınır. Bataryası sağlam bir cihaz ile işlerinizi rahatlıkla yaparsınız. Güncelleme desteğinin kesildiği de yazılmış. Yeni bir sürüm almayacak, uygulamalar birkaç yıl daha güncelleme alır, bu da aklınızda bulunsun. IOS olması şart değilse, çok fazla önermem, daha güncel bir Android cihaz bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…