iPhone 6 alınır mı?

Hocam batarya değişimi konusunu nasıl yaptınız apple teknik servisindenmi yaptınız yoksa kendiniz veya ayrıyetten bir telefoncudanmı yaptınız 6s kullanıyorum bataryam kötü durumda değiştirmek istiyorumda internette satılan veya telefoncuların taktığı bataryalara pek güvenemiyorum.

Merhaba ben bataryamı Apple teknik servisi pupa da değiştirdim 200 tl gibi bir rakama ama şuan çok daha pahalı

Eğer telefonunuz orjinalse (mesela ekran kırılması durumu gerçekleştiyse ve bunu Apple'da yaptırdıysanız) Apple'a götürerek orjinal şekilde değişim yaptırabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam batarya 170TL civarıydı fiyatı. Dışarıda bir telefoncuda yaptırmıştım 150 TL'ye. Telefonun bataryasının eski halini hatırladığımda yeni halinden çok memnunum. Öneririm.

Bataryasını nereden yenilediniz?

Tatile gittiğimde sabah sahildeyken öğlene kadar şarjım bitiyordu. Antalya'da çarşıda bir telefoncuda yeniledim. İstanbul'daysanız ALPA Tamir Merkezi var Mecidiyeköy'de. Orası gayet kaliteli işçilik yapıyor, öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…