iPhone 6 almadan önce son yorumlar

Kaç ay taksitle aldınız ve ne kadar üzerine faiz ekledi öğrenebilir miyim ?

Cümlelerde noktalamaları yanlış yerlere koymuşum diye moderatör yada sorumlu şahıs bir günlük ceza vermiş.:p Ondan dolayı cevap yazamadım. Neyse soruna cevap vereyim 10 taksit ile 2055 liraya aldım 1900 tl ana para 155 lira faizi.

Cümlelerde noktalamaları yanlış yerlere koymuşum diye moderatör yada sorumlu şahıs bir günlük ceza vermiş.:p Ondan dolayı cevap yazamadım. Neyse soruna cevap vereyim 10 taksit ile 2055 liraya aldım 1900 tl ana para 155 lira faizi.

Cevabınız icin teşekkürler, yine tarifeye ek almaya göre gayet mantıklı , hayırlı olsun bu arada :)

Haziran 2014 tarihinde Avea dan İphone 5S aldım..
hemde 24 ay taksitle. ilk başta bakınca çok mantıklı gibi görünsede şimdi büyük bi pişmanlık yaşıyorum.
Hem yeni bi model çıktı ama ben hala eski modelin borcunu ödemeye devam edicem, hemde kontrattan dolayı hattımı taşıyamıyorum.. bide indirimli tarifelerden de faydalanamamak cabası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı