İphone 6 Hakkında Son Sorular

• Konuyu başlatan Jumper
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.788
Merhaba, iphone 6 aliyorum ve aklimdaki tum sorulari bu konu altinda soracağim.

- Arka kamera 8 ve ön kamera 1.2 megapiksel . Özellikle ön kamera konusunda endiselerim var. Kameraları ne kadar iyi ?

- Ekranin saglamligi da beni tedirgin ediyor. İlk dususte patladigina dair bircok video izledim. Ekran ne kadar saglam ?

- Kasa ne kadar saglam ?

- Hayatımda hic ios kullanmadim. Nasildir ? Artilari eksileri nelerdir ?

- Jailbreak yapmadan kullanmak istiyorum. Her sey icin parami odemek zorunda miyim ? (Muzik,oyun,uygulama vs.)

- pil omru nasildir ? Bir gunu cikarir mi ?

- 2 yil apple Turkiye garantili bir siteden alacagim sorun olur mu ?

Aklima geldikce sorulari yazacagim sizde oneri ve goruslerinizi yazarsani sevinirim.. :)

Not: mobilden yaziyorum yazim yanlislarini mazur gorun. :)

Kamera kalitesi sadece megapiksel ile değerlendirilemez. Diyafram genişliği ve lens kalitesi de çok önemlidir. Bende 5s var kameradan kesinlikle memnunum.

İphone kamerası fotoğrafları oldukça gerçeğine yakın çekmeye odaklanır buda çok zordur. Diğer birçok marka resimlerdeki renk yoğunluğunu arttırarak daha canlı ama gerçeğine uzak resimler çeker.

Hiç ios kullanmadım diyorsanız kısaca cevap vereyim: Nasa çalışanlarında bile apple mac görmek mümkündür. Apple mac ve telefonları oyun oynamak için değil mesleki ihtiyaçlara cevap veren güvenilir, stabil ve kolay bir işletim sistemi sunar.

Oyun oynamak için telefon alıyorsanız ios almanızı tavsiye etmem. Bunu apple kadar stabil yapabilen birçok marka var ve ucuzlar.

Kısaca JB yapılan iphoneler çöp olmuştur. Apple'nin işletim sisteminin güvenilir olması apple ürünlerini pahalı yapar.

Camı ve kasası ile alakalı birçok test videosu var youtube'den izleyip diğer telefonlardan çok farklı olmadığını görmek mümkün. Ekran için 0.33 mm kalınlığında kırılmaz cam koruyucu var teknosa da satılıyor, diğer ürünler plastik hissi uyanıdırırken bunun cam olması büyük avantaj tavsiye ederim.

Apple'nin tek resmi distribütörü bilkomdur. Bilkom garantili olabilir ancak bunun dışında herhangi bir garanti fatura felan kesinlikle tavsiye etmem.

Diğer bir konuda apple ürünleri kendi ekosistemine çok bağlıdır. Mesala iphone için itunes şarttır. Bu apple ürünlerini kullanırken bazı şeyleri öğrenme zorunluluğu getirir. Yani öğrenip uğraşmak zorunda kalacaksın çok zor gelebilir. Tabi bir kere mantığını öğrenince çok kolay olduğunu anlamak zor değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı