S sachaboey35 Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Apple kimliği parolası unuttum fakat sıfırlama veya yeni kimlik oluşturma yapılıyor mu?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 5 Ağustos 2023 #2 sachaboey35 dedi: Apple kimliği parolası unuttum fakat sıfırlama veya yeni kimlik oluşturma yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Apple Hesabınızın birincil e-posta adresini değiştirme - Apple Destek (TR) Apple Hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız birincil e-posta adresini nasıl değiştireceğinizi öğrenin. support.apple.com Artı 0 Eksi
sachaboey35 dedi: Apple kimliği parolası unuttum fakat sıfırlama veya yeni kimlik oluşturma yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Apple Hesabınızın birincil e-posta adresini değiştirme - Apple Destek (TR) Apple Hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız birincil e-posta adresini nasıl değiştireceğinizi öğrenin. support.apple.com
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 sachaboey35 dedi: Apple kimliği parolası unuttum fakat sıfırlama veya yeni kimlik oluşturma yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip Apple ID kısmına gel parola ve güvenlik kismindan sifirlama yapabilirsin. Artı 0 Eksi
sachaboey35 dedi: Apple kimliği parolası unuttum fakat sıfırlama veya yeni kimlik oluşturma yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip Apple ID kısmına gel parola ve güvenlik kismindan sifirlama yapabilirsin.