iPhone 6 batarya değişimi

DEJI marka bataryalara çok iyi deniyor. Benim telefonumun bataryasını GSM İletişim’de değiştirmiştik. 6 ay garanti vermişlerdi ve şu an pil o 6 ayı geçti. 1 günümü rahat çıkarıyor. Sakın orijinallik arayıp internette orijinal yazanlara itibar etmeyin.

Annemin Iphone 6'sına yüksek mAh'li Deji batarya taktım. 6 aydır sorunsuz kullanıyor. Ayrıca orjinal bataryaya göre mAh'i yüksek olduğu için orjinale göre şarjı bir tık dsha uzun gidiyor. Diğer bir güzel yanı ise değişim için bataryanın yanında telefona uygun tornavidasını bile yolluyor.

Bundan önce Deji'yi 2 farklı Note 4 telefonda (kardeşimin ve kendimin) 2 yıl kadar sorunsuz kullanmıştık. Size de tavsiye ederim.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşların dediği gibi internette orjinal diye satılan bataryayı almayın. Çünkü orjinal değiller. Alacaksanız direkt Apple servisinden alın. Yani garantiye yollayıp ücreti karşılığında batarya değişimi isteyin.

Yeni konu açmak yerine burada tekrar hortlatayım dedim :) Yaklaşık 70-75 ay civarında kullandığım iphone 6 batarya ömrümün %70'e düştüğünü gördüm artık telefon can çekişiyor , ben de batarya arayışına girdim. Apple servisinde 399 TL değişim oluyor ancak Deji marka batarya tavsiyesini çok duydum ve fiyatı çok uygun 100 TL civarında. Sanırım deji alacağım ancak mAh değeri ne olmalı , yüksek alırsam fazla ısınma yapar mı ? Fazla ısınırsa telefonda kasma olur mu aklımda bir sürü soru var. Bu konularda bilgi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Herkese güzel ve sağlıklı yeni bir yıl diliyorum :)

Yeni konu açmak yerine burada tekrar hortlatayım dedim :) Yaklaşık 70-75 ay civarında kullandığım iphone 6 batarya ömrümün %70'e düştüğünü gördüm artık telefon can çekişiyor , ben de batarya arayışına girdim. Apple servisinde 399 TL değişim oluyor ancak Deji marka batarya tavsiyesini çok duydum ve fiyatı çok uygun 100 TL civarında. Sanırım deji alacağım ancak mAh değeri ne olmalı , yüksek alırsam fazla ısınma yapar mı ? Fazla ısınırsa telefonda kasma olur mu aklımda bir sürü soru var. Bu konularda bilgi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Herkese güzel ve sağlıklı yeni bir yıl diliyorum :)
Hatır ısınma sorunu filan yapmıyor. Annemin Iphone 6'sında 1 yıldır yüksek mAh'li versiyonu var. Sorunsuz kullanıyor. Almışken yüksek olanı alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı