Nazımilgin
Centipat
Beyler iPhone 6 kullanıyorum bataryam çok kötü bir hale geldi. Sizce hangi marka batarya almam lazım ve mAh sizce kaç olmalı?
Technopatın bununla ilgili eski bir videosu vardı. Hâla geçerli olur diye düşünüyorum bi bakın isterseniz.Beyler iPhone 6 kullanıyorum bataryam çok kötü bir hale geldi. Sizce hangi marka batarya almam lazım ve mAh sizce kaç olmalı?
Beyler iPhone 6 kullanıyorum bataryam çok kötü bir hale geldi. Sizce hangi marka batarya almam lazım ve mAh sizce kaç olmalı?
Kaç aydır kullanıyorsunuz ?Deji marka batarya ile değişimini yaptım gerçekten çok memnunum tavsiye ederim.
Hatır ısınma sorunu filan yapmıyor. Annemin Iphone 6'sında 1 yıldır yüksek mAh'li versiyonu var. Sorunsuz kullanıyor. Almışken yüksek olanı alın derim.Yeni konu açmak yerine burada tekrar hortlatayım dedimYaklaşık 70-75 ay civarında kullandığım iphone 6 batarya ömrümün %70'e düştüğünü gördüm artık telefon can çekişiyor , ben de batarya arayışına girdim. Apple servisinde 399 TL değişim oluyor ancak Deji marka batarya tavsiyesini çok duydum ve fiyatı çok uygun 100 TL civarında. Sanırım deji alacağım ancak mAh değeri ne olmalı , yüksek alırsam fazla ısınma yapar mı ? Fazla ısınırsa telefonda kasma olur mu aklımda bir sürü soru var. Bu konularda bilgi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Herkese güzel ve sağlıklı yeni bir yıl diliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.