iPhone 6 Depolama ve Dosya Uzun Sürede Açılma Sorunu

YMC

Hectopat
Daha fazla  
Galeride bir fotoğrafa tıkladığım zaman yüklenmesini bekliyorum görebilmek için. Videoları izleyemiyorum bile eğer yeni çekmediysem. Bunun sebebi nedir, nasıl çözülebilir?
Cihazda 3 GB boş yer var ama iCloud saklama alanı dolmak üzere. Sebebi bu olabilir mi acaba? iCloud depolama alanını yükseltsem sorun düzelir mi?

Not: Cihaz 1 yıllık, 16 GB. Birkaç ay önce bütün saklama alanı dolduğu için formatlamak zorunda kalmıştım. Aslında bu da başka bir sorun. Cihazda kesinlikle bu kadar yer kullanmamama rağmen kendi kendine doluyor zamanla. Varsa bunun da sebebini ve çözümünü söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı restore etmekten başka alternatif bir yöntem yok gibi. 16GB cihazlarda bu tür sorunlar olabiliyor, haliyle Apple politikası da bu yönde yeni cihaz çıktığı vakit eskiyi unutturmaya çalışıyor.

Fotoğraflarım iCloud'a yüklenmiyor artık neden böyle oldu acaba? Yeni çektiğim fotoğraflar yüklenmiyor.

iCloud fotoğraf ayarları bu şekilde.
17 öğe karşıya yükleniyor yazısı 2 gündür orada.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    63,2 KB · Görüntüleme: 134
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı