iPhone 6 Dosya Aktarımı

dark_night

Kilopat
Daha fazla  
iPhone'a iTunes veya başka programla RAR dosyası aktarımı yapılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAR dosyasını atamazsın sanırım. Iphone içine bir yazılım kurmak için mi atmak istiyorsun yoksa USB bellek gibi bir yere taşımak için mi yapmak istiyorsun bu işlemi?
Hocam başka PC ye aktarmak için.
Hocam hiç bir yerde bulamadım,biraz uğraşarak hallettim.
VLC yükledim iTunes dan Uygulamalar kısmından VLC içine attım. Daha sonra diğer PC ye aynı şekilde uyguladım.

Cihazın içine aktararak yapamazsın sanırım bunu ama e-posta yoluyla 30MB boyutu geçmiyorsa e-posta adresine kopya olarak ekleyerek başka bilgisayarda tekrar alabilirsin. Daha garanti olsun diyorsan Cloud sistemlerden birini kullanabilirsin. Ama Android cihaz gibi takayım içine sürükleyip bırakayım olayı olmuyor maalesef.

Hocam başka PC ye aktarmak için.
Cihazın içine aktararak yapamazsın sanırım bunu ama e-posta yoluyla 30MB boyutu geçmiyorsa e-posta adresine kopya olarak ekleyerek başka bilgisayarda tekrar alabilirsin. Daha garanti olsun diyorsan Cloud sistemlerden birini kullanabilirsin. Ama Android cihaz gibi takayım içine sürükleyip bırakayım olayı olmuyor maalesef.
7 GB dosyayı attım hocam. Dediğim gibi iTunes tan uygulamalar bölümünde VLC nin içine atarak taşıdım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı