iPhone 6 Ekran Önerisi

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1B

Akif

Technopat
Sosyal Tayfı
Katılım
4 Mart 2014
Mesajlar
21.284
Makaleler
65
Çözümler
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Merhabalar,

bugün kalbim kadar olmasa da iPhone 6 cihazımın ekranı kırıldı. Teknik anlamda sorun olmasa bile bu çatlama veya kırık olarak nitelendirebileceğimiz durum beni gerçekten çok örseledi. Yalnızca kozmetik anlamda sorun var, dokunmatikte hiçbir sorun yok. Ben de ekranını değiştirme kararı aldım. Fiyat performans olarak iyi olan ekran önerilerinizi bekliyorum. Kalitesiz bir ürün kesinlikle kullanmak istemiyorum. Teşekkür ederim...

26230730_1566578680115880_9141003781954827160_n.jpg
 
Evet herhangi bir koruma yoktu. Servisteki değişim ücreti nedir peki?
Normalde cep telefoncular digitizer'dan camı ayırıp olayı 200 300 TL'ye kapatabilir. Serviste ekran ve ön kasa bütüb olarak değişecek (mikrofon vs. gib şeyler hariç). Fiyat bilgisi ne dersem yalan olur, servis ile görüşmeniz gerek. Anlamadığım durum bi cihaza dünyanın parasını verdikten sonra neden cıbıl cıbıl bırakmak. İnanılmaz gerçekten...
 
Anladım. Telefoncularla görüşeceğim öyleyse.

Cihazı 3 yıldır kullanıyordum. Açık konuşayım çok da dokunmadı zaten cihazı değiştirmeyi düşünüyordum. Ekran fiyatı beklediğimden yüksek olursa değiştirebilirim cihazı.
 
Tahtakale’de Yıldız Han var ben de cam kırıldığında oradan aldım. Toptan fiyatına yakın rakamlar uygun oluyor 3 ya da 4 kattı sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dokunmatikte sorun yoksa değiştirmenizi önermiyorum. Kullanmak istediğiniz kadar kullanın daha sonra yeni telefon alacağınız zaman bu şekilde satarsınız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı