iPhone 6 ekran sorunu

Xectuonel

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anda kullanmak oldum iPhone 6'nın ekranından sesler geliyor sanki altında bir boşluk varmış gibi. Apple zorlu centerdan Randevu aldım ama telefonu değiştirirler mi yani yedekliyeyim mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şu anda kullanmak oldum iPhone 6'nın ekranından sesler geliyor sanki altında bir boşluk varmış gibi. Apple zorlu centerdan Randevu aldım ama telefonu değiştirirler mi yani yedekliyeyim mi ?

Randevunuzu alın artık nüfus kimliği de sordukları için cüzdanınızı almayı ihmal etmeyin.
Sorununuzu söyleyin, fiziksel hasar deyin duruma göre ilgilenirler benim de 6s cihazımda ekran içinde tozlanma vardı değişim oldu.
Geçmiş olsun tekrar.

Randevunuzu alın artık nüfus kimliği de sordukları için cüzdanınızı almayı ihmal etmeyin.
Sorununuzu söyleyin, fiziksel hasar deyin duruma göre ilgilenirler benim de 6s cihazımda ekran içinde tozlanma vardı değişim oldu.
Geçmiş olsun tekrar.
Benim 6s'in ekranında da küçük bir siyah nokta var. Dikkatli bakınca belli oluyor. Ekranda siyah bir şey açınca belli olmuyor sadece açık renklerde. Ölü piksel falan diyorlar ondan olabilir mi?

Benim 6s'in ekranında da küçük bir siyah nokta var. Dikkatli bakınca belli oluyor. Ekranda siyah bir şey açınca belli olmuyor sadece açık renklerde. Ölü piksel falan diyorlar ondan olabilir mi?

Ölü piksel olarakta geçiyor benim sorunum tozlanma olmasına rağmen ölü piksel olarak yazmışlardı kağıda. Yani her türlü değişim oluyor ama bu eskisi kadar seri değil 5-10 dakika da aldığımı biliyordum bu cihazımı alırken 1 gün bekledim. Tabi bana öyle denk geldi bazı sorunu olan diğer kullancılar vardı 15 dakikada yeni cihazını aldı gitti kişiye göre değişiyor, ve ekleyeyim asla Genius Bar ile münakaşaya girmeyin ne kadar kibar olsalar da onlarda insan.

Ben Eskişehirdeki pupadan garantiye yolladım Türkiye'de değişim yapılmıyor dediler. Sanırım ürün tamir edilip gönderildi. Zorludan randevu almak mı gerekiyor.

Değişim olmuyor diye birşey yok kardeşim sana yalan söylemişler.Ben iphone 6mı Konya Gürgençler Apple'den 2 kere değişim yaptırdım.Şimdi birdaha verdim konuyu açan arkadaşın ki gibi esneme vardı içinden sesler geliyordu dedim. sürekli neden böyle ne paralar ödeniyor bu telefonlara dediki 6s da böyle şeyler yok bu durumlar malzeme ile alakalı dedi.Bende iki telefon arasındaki fiyat farkını gösterdim ve güldüm enson appledestek ile iletişime geçtim.Ve en sonki telefondaki sorun mikron ile alakalıydı,Değişim ürünü sıfır gerçekten ama ilk aldığınız kutudan çıkan telefonla bir farkı var,yoksa bir telefon bu kadar swap olamaz.İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı