Fatih Yıldırım Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #11 MissionTroll dedi: Üretilen teknolojik ürünlerin kalitesi ve ömrü her yıl düşüyor bu gidişle artık kullan at akıllı telefonlar yaparlar. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum, 2012 yazında aldığım iPod Touch 4. Jenerasyonu hala aktif şekilde kullanıyorum ve 1 kere bile sıkıntı çıkarmadı.
MissionTroll dedi: Üretilen teknolojik ürünlerin kalitesi ve ömrü her yıl düşüyor bu gidişle artık kullan at akıllı telefonlar yaparlar. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum, 2012 yazında aldığım iPod Touch 4. Jenerasyonu hala aktif şekilde kullanıyorum ve 1 kere bile sıkıntı çıkarmadı.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 14 Mayıs 2017 #12 Fatih Yıldırım dedi: Kesinlikle katılıyorum, 2012 yazında aldığım iPod Touch 4. Jenerasyonu hala aktif şekilde kullanıyorum ve 1 kere bile sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Hele i phone 5. İlk çıktığında alınmıştı güç tuş dışında hiç sorun çıkarmadı. Onarılıcak birşeyde değil zaten 50-70tl istiyorlar. Ekrana koyulan çoklu işlevli bir menü var oradan kolayca kapatılılıyor telefon.
Fatih Yıldırım dedi: Kesinlikle katılıyorum, 2012 yazında aldığım iPod Touch 4. Jenerasyonu hala aktif şekilde kullanıyorum ve 1 kere bile sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Hele i phone 5. İlk çıktığında alınmıştı güç tuş dışında hiç sorun çıkarmadı. Onarılıcak birşeyde değil zaten 50-70tl istiyorlar. Ekrana koyulan çoklu işlevli bir menü var oradan kolayca kapatılılıyor telefon.