iPhone 6 güncelleme denetlenemiyor hatası

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
1627062035084.png

Arkadaşlar kullandığım telefon iPhone 6'dır. Son sıralar güncelleme için ayarlara girdiğimde böyle bir hata ile karşılaştım. Çözümünü de bulamadım, telefonu sıfırladım ancak nafile. Yardımcı olursanız çok hoşnut olurum...

Eki Görüntüle 1116237

Arkadaşlar kullandığım telefon iPhone 6'dır. Son sıralar güncelleme için ayarlara girdiğimde böyle bir hata ile karşılaştım. Çözümünü de bulamadım, telefonu sıfırladım ancak nafile. Yardımcı olursanız çok hoşnut olurum...
Aynı telefonu kullanıyorum bendede oldu wifi sıfırla modemi çıkar yeniden tak oludu bende :)
iPhone 6 desteklenmediği için olabilir.
İos 12 güncellemelerini içeriyor örneğin ios 12.5.4 (en son sürüm) lütfen insanları yanlış bilgilendirme.

Aynı telefonu kullanıyorum bendede oldu wifi sıfırla modemi çıkar yeniden tak oludu bende :)

İos 12 güncellemelerini içeriyor örneğin ios 12.5.4 (en son sürüm) lütfen insanları yanlış bilgilendirme.
Wi-Fi’yi nasıl sıfırlayacağım? Sadece modemi aç kapa yapıp, modemin kablolarını çıkarıpmı takayım?

Hocam Wi-Fi’nin kablolarını çıkarıp taktım lakin sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Wi-Fi’yi nasıl sıfırlayacağım? Sadece modemi aç kapa yapıp, modemin kablolarını çıkarıpmı takayım?

Hocam Wi-Fi’nin kablolarını çıkarıp taktım lakin sorun devam ediyor.
Ayarlar-wifi-bağlandığın wifi tıkla bu ağı unut de-wifi kapatıp aç(telefondan)-tekrar bağlan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı