iPhone 6 güncellenmeli mi?

Daha fazla  
Sadece arama ve WhatsApp amaçlı kullanılan bir iPhone 6'mız var. Şu anda 11.2.6 sürümünde. Şarjı pek iyi gitmiyor. Son sürüm nedir bu telefon için bilmiyorum ama son sürüme güncellesek genel performans ve şarj performansı artar mı yoksa daha mı kötü olur? Son sürümde iPhone 6 kullanan var mıdır?

Sadece arama ve WhatsApp amaçlı kullanılan bir iPhone 6'mız var. Şu anda 11.2.6 sürümünde. Şarjı pek iyi gitmiyor. Son sürüm nedir bu telefon için bilmiyorum ama son sürüme güncellesek genel performans ve şarj performansı artar mı yoksa daha mı kötü olur? Son sürümde iPhone 6 kullanan var mıdır?

iPhone 6 için son sürüm iOS 12.5.5.

Git yeni telefon al o telefon günümüz şartlarına uymuyor artık bataryası desen çöp.

Git yeni telefon al o telefon günümüz şartlarına uymuyor artık bataryası desen çöp.
Oha ya, sen çok zekisin şapşik.

IOS 12 güncellemesini yapmanızı öneririm. Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla performas ve batarya anlamında 11'in önünde.

Oha ya, sen çok zekisin şapşik.

iOS 12 güncellemesini yapmanızı öneririm. Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla performans ve batarya anlamında gelişmeler var.

2022 de o berbat ötesi çok küçüçük ekranıyla ve bataryası en hızlı biten ve CPU eskimiş telefonla naparsın? Haa söyleyeyim sen gibi küçük kafalı olmakdansa o telefonu satıp üstüne biraz da para koyup daha iyi 2022 günümüz şartlarına uyan telefon alırdım.

2022 de o berbat ötesi çok küçüçük ekranıyla ve bataryası en hızlı biten ve CPU eskimiş telefonla naparsın? Haa söyleyeyim sen gibi küçük kafalı olmakdansa o telefonu satıp üstüne biraz da para koyup daha iyi 2022 günümüz şartlarına uyan telefon alırdım.
Küçük kafalı olan benim ha? İnsanların maddi durumlarını düşünmeden yorum yapan cahilin tekisin, büyüyünce dediklerimi anlayacaksın o yüzden üstüne pek gitmeyeceğim.

Toksik fanboy. Konuya hiçbir katkın yoksa zararın da olmasın.

Sadece arama ve WhatsApp için kullandığını belirtmiş. Bu 2 amaç için gayet yeterli.

iOS 12.5.5'e güncellemenizi öneririm. Bu sürüm bendeki 5S'te bile hiçbir problem yaratmıyordu, 6'da daha iyi çalışacaktır diye düşünüyorum.

Telefonu ben kullanmıyorum arkadaşlar. Telefonu kullanan ebeveynim. Ve dediğim amaçlar doğrultusunda kullanıyor sadece. Birkaç arkadaş daha deneyimini aktarabilirse iOS 12'ye geçebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı