Hocam bütçe yok o kadar.
YouTube'da bir incelemeye baktım her şeyi kullanıyor adam Instagram olsun YouTube olsu.
Kullanırsın ama bir süre sonra seni yorar. Bu telefon biraz eskide kaldı. Biraz daha para koyup daha üs modelini almanı tavsiye ederim.
Hocam bütçe yok o kadar.
YouTube'da bir incelemeye baktım her şeyi kullanıyor adam Instagram olsun YouTube olsu.
Aynen öyle arkadaşın dediği gibi Whatsapp'ın desteği bile yakında sonlanır, İnstagram'da desteğini kesti.Birkaç yıldır iPhone 6 kullanıyorum. 16 GB depolamayla bayağı zorlanıyorum, minimum 32'lik almalısınız. Whatsapp'ta tek kullanımlık mesaj alamıyorsunuz gibi desteklenmeyen şeyler var, en azından 6S almaya çalışın bence.
Arkadaşlar selam. Artık Reeder telefonumdan çok sıkıldım arka kamerası yere düşürdüğüm için bozuldu yaptıracak servis bulamıyorum. Zaten iPhone kullanmayı çok seviyorum eskiden 4S im vardı onun dışında hiç iPhone kullanmadım. Letgo'dan yalvara yakara 700 liralık ürünü 550'ye indirdim. Zaten evimize çok yakın yürüyerek alacağım. Sizce 6 alınır mı? Yoksa ailemden biraz destek alıp bir de kendi paramı ekleyip Android mi alayım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar selam. Artık Reeder telefonumdan çok sıkıldım arka kamerası yere düşürdüğüm için bozuldu yaptıracak servis bulamıyorum. Zaten iPhone kullanmayı çok seviyorum eskiden 4S im vardı onun dışında hiç iPhone kullanmadım. Letgo'dan yalvara yakara 700 liralık ürünü 550'ye indirdim. Zaten evimize çok yakın yürüyerek alacağım. Sizce 6 alınır mı? Yoksa ailemden biraz destek alıp bir de kendi paramı ekleyip Android mi alayım? Cevaplarınızı bekliyorum.
iPhone 6 alınmaz. 6'nın güncelleme desteği iOS 12 de bitti. Şu anda 6 da çoğu uygulamayı kullanamazsın.
WhatsApp, Instagram bir de oynamayı çok severim e football Mobile açar mı bu cihaz. Yani WhatsApp bile açmayacak düzeyde mi?
Alınır. İstersen birazcık para koy 6S Plus'ya da 6S al. 11 Bile alınmaz diyenleri görüyorum gülesim geliyor cidden...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.