iPhone 6 hala alınır mı?

iPhone 6 artık müzelik bir cihaz üzgünüm ama gerçek bu. 1 GB RAM ve yavaş depolama birimi yüzünden uygulamalar açılana kadar mevsim değişiyor bu cihazda. Hiçbir beklentiniz yoksa alınır ancak. Lakin artık ömrünü doldurdu.

Bu sene sonunda muhtemelen WhatsApp desteği de çekilecek. Donanım olarak 5S ile benzer olduğu için ve bu sene 5S'in 10. yılı olduğu için destek süresinin sonuna geldi. WhatsApp çalıştırmayan bir cihaz da artık zaten iflah olmaz. Hepimizin günlük hayatında mutlaka kullandığı bir uygulama sonuçta. :)

Alınmaz 10k ya Redmi Note 12Pro veya Redmi Note 12 Note 12 bende var Fortnite en Low ayarlarda 30FPS alıyor ama arada drop yiyor benim taviyem budur. İlla iPhone olacak diyorsan minimum iPhone X oda gündelik kullanım için.

Redmi olmaz diyorsan Samsung S20FE tavsiyem biraz eski ama olsun yenilenmiş alabilirsin içinde SD865 8 GB RAM var yenilenmişeri 10k idi en son.

Arkadaşlar selam. Artık Reeder telefonumdan çok sıkıldım arka kamerası yere düşürdüğüm için bozuldu yaptıracak servis bulamıyorum. Zaten iPhone kullanmayı çok seviyorum eskiden 4S im vardı onun dışında hiç iPhone kullanmadım. Letgo'dan yalvara yakara 700 liralık ürünü 550'ye indirdim. Zaten evimize çok yakın yürüyerek alacağım. Sizce 6 alınır mı? Yoksa ailemden biraz destek alıp bir de kendi paramı ekleyip Android mi alayım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam iPhone 7 alın ben 3 senedir kullanıyorum telefonun ısınması haricinde bir eksisi yok Clash of Clans oynatıyor daha ne istiyesin.

Alma. Annem 6S kullanıyor arada bir bakıyorum ses hiç çıkmıyor ayrıca depolama 32 GB yetmiyor.

32 GB çok aşırı fotoğraf ve uygulama indirmiyorsanız yeterli bir Android alsanız o fiyata yine 32 GB ses konusundada bu yanlış bir karşılaştırma olmuş hoparlör temiz yıpranmış veya arızalı olabilir ama ses seviyesi yüksek değil çok ama yeterlidir.

@467199 6S 6s Plus 7 alınabilir temiz bir cihaz bakmayı deneyin para biriktirin ailenize söyleyin umarım iyi bir cihaz alırsınız ama, 6S için 2-3 sene yarım yamalak gider çok bir pil performansı beklemeyin temiz pil 4-5 saat belki daha az gider 32 ve üstü almaya çalışın 6S Plus bir nebze daha pili daha çok gider (1-2 saat daha fazla) 7 için 5-6 pil süresi tahmin ediyorum performans olarak biraz daha iyi olacaktır her iki cihazdanda. ( pil örnekleri kendi kullanımama göre yazdım ortalama bir kullanıcıyım)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı