Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2016 #11 Ben hala Samsung Tren Plus telefonumu custom rom ile canlandırmaya çalışayım Hayırlı olsun güle güle kullanmalar.
Ben hala Samsung Tren Plus telefonumu custom rom ile canlandırmaya çalışayım Hayırlı olsun güle güle kullanmalar.
Quadia Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2016 #12 Beratttss dedi: Ben hala Samsung Tren Plus telefonumu custom rom ile canlandırmaya çalışayım Hayırlı olsun güle güle kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Sağolun, önümüzdeki 2 yılı fotosentez yaparak geçireceğim için biraz sıkıntı olacak gerçi ama değecek gibi.
Beratttss dedi: Ben hala Samsung Tren Plus telefonumu custom rom ile canlandırmaya çalışayım Hayırlı olsun güle güle kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Sağolun, önümüzdeki 2 yılı fotosentez yaparak geçireceğim için biraz sıkıntı olacak gerçi ama değecek gibi.
B BarceBOSS Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2016 #13 Hayırlı olsun.